Megaprofe Web

Megaprofe: Revolucionant la docència amb intel·ligència artificial

En el món educatiu actual, adaptar-se a les noves normatives i a les necessitats dels estudiants és fonamental.

 

Per això, avui us presentem Megaprofe, una eina digital desenvolupada per un dels usuaris d’Espai 114, el nostre centre de negocis a Badalona.

Megaprofe és una plataforma dissenyada per ajudar els docents a complir aquests reptes de manera eficaç i ràpida. Recentment renovada, incorpora eines d’intel·ligència artificial ajustades a la normativa LOMLOE, facilitant la creació de Situacions d’Aprenentatge adaptades al currículum de cada Comunitat Autònoma.

 

Una de les grans avantatges de Megaprofe és el seu Generador de Situacions d’Aprenentatge, el més potent del mercat. Aquesta eina permet als docents crear planificacions didàctiques en pocs clics, alineades amb els sabers bàsics, competències clau i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Complir amb la normativa mai no havia estat tan senzill i ràpid.

 

Entenent que cada classe és única, Megaprofe permet ajustar els resultats generats per les seves eines per adaptar-los a les necessitats específiques de cada docent i grup d’alumnes. Tot això amb una flexibilitat que facilita personalitzar l’ensenyament i optimitzar el temps de planificació.

A més, Megaprofe permet als usuaris configurar la seva Àrea Docent. Aquest espai de treball personalitzable facilita l’accés ràpid a les eines més utilitzades, agilitzant encara més el procés d’ensenyament. Megaprofe també posa un fort èmfasi en la qualitat pedagògica, fent-lo més intuïtiu i eficaç que mai.

 

En resum, Megaprofe no només estalvia temps als docents, sinó que millora la qualitat pedagògica, permetent un ensenyament més intuïtiu, eficaç i alineat amb les normatives educatives actuals. Amb aquestes millores, Megaprofe es consolida com una eina indispensable per a qualsevol professional de l’educació que vulgui portar la seva docència al següent nivell.

 

Des d’Espai 114, estem orgullosos de poder donar-vos a conèixer aquesta eina que, sens dubte, facilitarà i ajudarà a millorar el dia a dia de molts docents.

Som el Centre de Negocis de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci. A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari