Badalona Espai114 centre de negocis business center

Business Center a Badalona

Des d’Espai 114 volem fer arribar a la nostra ciutat de Badalona un business center diferent, un punt de trobada d’oportunitats i suport a l’emprenedoria, al treballador freelance i al treball en remot.

 

Som un coworking modern, amb facilitats i amb la ubicació que el teu negoci necessita, al centre de Badalona.

 

No solament oferim un espai comú entre emprenedors en format coworking o despatxos individuals, sinó que donem solucions a moltes de les inquietuds i problemes que us puguin sorgir al llarg del vostre camí empresarial.

 

La nostra Sala acull formació, negociacions, presentacions de producte i serveis, així com entrevistes de treball o reunions convencionals. Tot això és possible gràcies a la versatilitat i possibilitats de la nostra Sala, fàcilment adaptable a qualsevol eventual necessitat.

 

En aquest blog us explicarem algunes claus que us poden ajudar en el vostre desenvolupament empresarial i altres temes d’interès i actualitat.

 

Us donarem suport en aspectes tan fonamentals com el financer. Oferint solucions financeres mitjançant el producte més adequat en l’entitat financera més apropiada, a mesura del vostre projecte.

 

Desenvoluparem temàtiques que després transformarem en cursos presencials gratuïts, ja que de forma habitual us proposem formacions relacionades amb les habilitats directives i també sectorials. Fins i tot si cal, podem crear els cursos formatius que més us interessin.

 

En aquest blog estarem actualitzats a nivell laboral, fiscal i legal, perquè doneu passos segurs en el vostre dia a dia. Això ho farem de la mà de LLADÓ GRUP CONSULTOR. Un equip de professionals (economistes, advocats, assessors laborals …) amb una experiència contrastada i gran reputació en el sector de la consultoria empresarial.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.

 

1 resposta

Els comentaris estàn tancats.