coworking Badalona Espai114 centre de negocis business center

Els 8 avantatges del coworking

El coworking, cotreball o treball cooperatiu en català, és una filosofia de treball i vida que permet a diferents professionals i emprenedors compartir un mateix espai de treball per desenvolupar els seus projectes. Aquest espai de treball pot ser tant físic com virtual.

Quins avantatges té treballar en un espai de coworking?

  1. Et permet accedir a un espai professional a baix cost.
  2. Fomenta les relacions socials entre els professionals de diferents sectors (networking), produint així la possibilitat d’obtenir noves relacions laborals.
  3. Flexibilitat horària: pots treballar a mitja jornada, a temps parcial, etc.
  4. És una forta font de motivació. Veure la resta de coworkers treballant igual que tu, et motiva a seguir amb els teus propis projectes.
  5. Aporta idees fresques i innovadores. Afavoreix l’intercanvi de coneixements gràcies a la interacció amb la resta de professionals.
  6. Ofereix tranquil·litat per treballar, deixant enrere les distraccions externes que poden haver-hi a casa: telèfon, televisió, nens, etc.
  7. Fomenta la cooperació entre professionals tant del mateix sector com de diferents.
  8. Proporciona comoditat i instal·lacions equipades. Els espais coworking estan pensats per satisfer les necessitats dels professionals amb serveis com impressora, wifi, nevera, cafetera, domiciliació societària, etc.

Un espai coworking t’ofereix la possibilitat de treballar amb la mateixa comoditat que des de casa teva, però amb tots els beneficis de compartir un espai professional totalment equipat.

Si ets una nova empresa o un professional i estàs pensant a treballar en un coworking, esperem que aquest resum t’hagi ajudat a prendre la millor solució per a tu.

Recorda que en Espai 114 tenim un espai coworking que ajudarà a desenvolupar-te com a professional o empresa, oferint-te totes les facilitats per dur a terme els teus projectes.

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al seu negoci. A Espai114 junts formem un equip; Volem inspirar-te i acompanyar-te.

1 resposta

Els comentaris estàn tancats.