Com aprofitar la tecnologia pel treball remot

En els últims anys tots hem fet un pas cap al treball remot. Per aquest motiu hem d’assegurar-nos que aquesta modalitat de treball ens dona iguals o millors resultats que el treball a l’oficina. 

Per fer-ho, hem de crear un entorn lliure de distraccions i escollir les millors eines de treball a distància. Siguis on siguis, aquestes eines et serviran per augmentar el teu potencial i rendiment laboral.

Zoom

Una de les plataformes de videoconferències més conegudes. Amb Zoom podem comunicar-nos amb àudio, vídeo de qualitat HD i permet compartir la nostra pantalla amb altres persones.

 

 

 

Teamviewer

Aquesta eina és una plataforma de connectivitat, per accedir, controlar, gestionar, supervisar i reparar dispositius a distància, des d’ordinadors o telèfons mòbils fins a màquines industrials i robots.

 

 

Canva

Amb aquesta eina, pots construir la teva marca des de zero o millorar-la sense invertir recursos en serveis gràfics. En qüestió de minuts pots crear logotipus, fulletons, presentacions, anuncis o bàners. És molt fàcil d’utilitzar i té molts complements, plantilles i una gran biblioteca d’imatges lliures de drets que pots utilitzar en els teus dissenys.

 

 

Asana

Aquesta plataforma et permet crear i organitzar els teus projectes i feines comercials. Cada projecte té un líder que pot delegar feines individuals als membres de l’equip. A més tot l’equip pot afegir notes, comentaris i documents directament en el projecte.

 

Signaturit

Aquesta app ofereix un servei únic de firma i certificació digital. Fa que sigui molt més fàcil realitzar un seguiment del que firmen els responsables de l’equip. Amb aquesta eina pots firmar contractes, processar nous membres, efectuar pagaments, etc.

 

Google G-Suite

És un conjunt d’aplicacions proporcionades per Google per ajudar a organitzar millors el teu negoci. Inclou correu electrònic, Hangouts, calendari, documents i una unitat.

Esperem que totes aquestes eines t‘ajudin en el teu dia a dia, i que d’aquesta manera desenvolupis el treball remot d’una manera més fàcil i ràpida.

Som el Business Center de Badalona, ​​per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci. A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.