planificació negoci Badalona Espai114 centre de negocis business center

Intermediació financera o broker financer

Saps en què consisteix l’intermediació financera?

Quan arriba el moment de comprar un habitatge i demanar un préstec hipotecari a la teva entitat financera, sempre sorgeixen dubtes.

Si has d’emprendre un negoci, et veus obligat a realitzar certa inversió en actius. Penses que la teva entitat bancària de confiança t’ho resoldrà.

Però, de sobte, el teu banc no et concedeix la hipoteca que necessites?

El teu banc no et dóna crèdit per al teu projecte empresarial?

Necessites un nou punt de vista per poder accedir al finançament que necessites. Algú que t’acompanyi durant tot el procés de compra del teu primer habitatge i t’aclareixi tots els dubtes que t’atabalen. Hipoteca a tipus fix o tipus variable? És possible tenir una hipoteca del 100% del valor de la finca?

 

 

Necessites algú que t’ajudi a realitzar el teu pla de negoci i poder presentar-te com cal a altres entitats que t’obriran les portes, i a un millor preu.

Negociem per tu amb el banc que et concedirà el préstec hipotecari o el préstec personal.

Farem el que calgui perquè disposis de noves línies de finançament pels teus projectes i la teva emprenedoria.

 

Espai 114 té l’experiència que necessites per poder ajudar-te en aquest moment crucial. Som la teva intermediació financera.

No perds res contactant-nos i explicant-nos la teva situació. Treballem a èxit i amb discreció.

La teva hipoteca amb les millors condicions. Anàlisi gratuït i àgil. Fins al 100% del valor de compravenda. Acompanyament fins a la mateixa signatura.

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci. A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.