coworking Badalona Espai114 centre de negocis business center

Networking per a l’èxit del teu negoci

L’anglicisme “Networking” és un veterà conegut del món empresarial. Es considera una de les millors estratègies per expandir la teva xarxa de contactes, especialment si ets emprenedor. L’objectiu d’aquesta tècnica és, sobretot, connectar amb persones que necessiten el que ofereixes o que et poden recomanar a aquells que estiguin interessats en el teu negoci, ja que sempre és preferible generar relacions professionals a través d’algú de confiança.

 

Els inicis solen ser complicats, però un dels factors més importants per l’arribar a l’èxit és comptar els recursos adequats. El networking pot ser una de les claus per fer que això no sigui un problema, ajudant a construir relacions professionals fortes i beneficioses per a ambdues parts. D’aquesta manera, a part de donar a conèixer el negoci o el servei, també pot ser un gran impuls per a la teva empresa i el seu desenvolupament.

 

Com fer Networking?

 

Hi ha moltes maneres amb les quals pots donar a conèixer el teu producte o servei: un dels llocs més beneficiosos per fer networking és en els esdeveniments. Són un lloc ideal per rebre comentaris sobre el que les persones perceben del teu negoci i, per descomptat, per poder conèixer a aquells que estan interessats en la possibilitat d’unir-se al teu equip, de convertir-se en els teus clients, en els teus proveïdors o fins i tot de formar una nova sinergia professional.

 

Una altra manera, que últimament està a l’alça, és fent coworking. Compartir un espai de treball, com els que tenim a Espai114, on emprenedors i professionals desenvolupen la seva activitat, pot aportar molts avantatges. Un d’ells és l’intercanvi d’informació o l’ajuda que pots rebre dels que t’envolten, aconseguint diferents contribucions i coneixements de cada un i també, per què no, trobar clients.

 

Finalment, una altra via és a través de mitjans de les xarxes socials. Linkedin és una de les grans plataformes de l’actualitat que està ajudant a molts treballadors i empreses a conèixer, contractar i recomanar a altres. És perfecte per mantenir contactes del teu interès i connectar amb ells per als seus projectes.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci. A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.