Networking

Tot el que necessites saber sobre el networking

En el món empresarial actual, el networking és una eina indispensable per al creixement i l’èxit. Com a Centre de Negocis a Badalona compromès amb el desenvolupament empresarial, a Espai 114 entenem l’importància d’establir i mantenir connexions significatives. Aquí t’expliquem tot el que necessites saber sobre el networking i com pot beneficiar la teva empresa.

Networking

Aquest són alguns dels beneficis del networking per al teu negoci:

 

 • Transformar els teus contactes en aliats: Fomentar relacions estretes amb altres professionals pot obrir portes a noves oportunitats de negoci i millorar la teva reputació.
 • Mantenir-te al dia: En el món empresarial en constant evolució, el networking et manté connectat amb les últimes tendències i necessitats dels clients, donant-te una avantatge competitiu.
 • Visibilitat en línia: Mantenir una presència activa en les xarxes socials i altres plataformes en línia augmenta la teva visibilitat, fent que siguis accessible tant per a possibles socis com per a clients potencials.
 • Intercanvi d’informació: El networking et permet obtenir informació valuosa sobre les activitats de la competència, les necessitats dels clients i noves oportunitats de mercat.
 • Augmentar la confiança: Amb més informació i connexions, la teva seguretat i confiança en la presa de decisions empresarials augmenta, donant-te una base sòlida per al creixement.

 

 

 

Networking

 

 

 

 

Algunes estratègies clau per millorar el teu networking:

 • Defineix els teus objectius: Decideix què esperes aconseguir amb la teva xarxa de contactes, ja sigui buscar noves oportunitats laborals, col·laboradors per a projectes específics, o simplement consells i orientació en la teva carrera.
 • Investiga i tria els esdeveniments adequats: No tots els esdeveniments de networking són iguals. Tria els esdeveniments que estiguin alineats amb els teus interessos professionals i els teus objectius. Això pot incloure conferències, seminaris, esdeveniments sectorials i trobades locals de professionals.
 • Escolta i connecta amb autenticitat: En el networking, és important escoltar tant com parlar. Fes preguntes interessades i mostra interès genuí per les persones amb qui et trobis. La sinceritat i l’autenticitat en les teves interaccions poden ajudar a establir relacions de confiança.
 • Ofereix valor i ajuda als altres: Una bona estratègia de networking no només tracta de buscar el que pots obtenir, sinó també de què pots oferir. Ajuda els altres oferint el teu coneixement, les teves habilitats i els teus recursos. 
 • Segueix i mantén el contacte: Després de conèixer algú en un esdeveniment no t’oblidis de seguir i mantenir el contacte amb ells. Envia un correu electrònic de seguiment o connecta amb ells a través de les xarxes socials. 
 • Amplia la teva xarxa: No et limitis a connectar només amb persones del teu mateix camp o indústria. Amplia la teva xarxa connectant amb professionals de diferents sectors, àrees d’interès i nivells d’experiència. Això pot obrir-te a noves oportunitats i perspectives fresques que poden enriquir la teva carrera professional.

Networking

A Espai 114, estem compromesos a proporcionar un entorn segur i propici per al networking i el creixement empresarial. Amb el nostre espai coworking i serveis adaptats a les necessitats de les empreses, aspirem a ser el teu soci estratègic en el camí cap a l’èxit. 

Som el Centre de Negocis de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci. A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.