Workshop: Com realitzar-ne un?

El Workshop és la reunió de persones amb interessos comuns que comparteixen coneixements i informació mitjançant activitats pràctiques, amb l’objectiu de desenvolupar habilitats concretes. Aquests exercicis breus són introduïts als participants per un instructor que els guia i els ajuda a debatre i executar les activitats. Nosaltres t’ajudarem a entendre com realitzar-ne un.


Organitzar un esdeveniment d’aquest tipus pot requerir un esforç considerable, però implementar-lo a la teva empresa pot ajudar els teus empleats a generar noves idees i a desenvolupar projectes de manera òptima. Per tant, si estàs considerant crear un taller, has de seguir alguns passos bàsics:

  1. Planificar l’esdeveniment: És important planificar la sessió abans de començar amb la idea principal de l’exercici. Cal tenir en compte on es durà a terme, la quantitat de persones que hi participaran, la data i durada de l’esdeveniment, així com els objectius específics que es volen assolir.
  2. Analitzar el públic objectiu: Coneixent els teus clients i possibles consumidors, podràs comprendre millor les seves necessitats i inspirar-te per a la creació de noves idees.
  3. Estructurar el taller: Un cop s’hagi analitzat l’audiència, és important estructurar l’activitat. Identificar les habilitats que es volen desenvolupar entre els participants i establir els temes a tractar durant l’activitat són passos fonamentals. Cal crear preguntes introductòries per involucrar als participants i explicar les tasques posteriors a l’exercici, com ara l’anàlisi dels resultats.
  4. Conclusions: Quan l’activitat finalitzi, és essencial elaborar conclusions. Aquestes han de reflectir tant els resultats del taller com les idees sorgides durant l’exercici.

Utilitzant aquests passos i fomentant una actitud positiva i emprenedora, aconseguiràs dur a terme el teu taller amb èxit. A Espai 114 disposem de La Sala, un espai multifuncional al centre de Badalona que serà perfecte per dur a terme el teu workshop.

Som el Centre de Negocis de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci. A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.