barcelona referent mundial

Barcelona i Badalona com a centre de negocis

Barcelona un referent a nivell mundial per les startups encara que les ciutats més rellevants en l’àmbit empresarial són Nova York (Estats Units), Londres (Regne Unit) i París (França). Aquestes ciutats són les que encapçalen les primeres posicions.

 

En aquest rànquing mundial, la ciutat de Barcelona se situa en la 8ª posició, degut a que es una de les ciutats on n’hi ha més facilitat per fer negocis i emprendre.

 

 

Per què Barcelona és una bona opció per fer negocis?

La Ciutat Comtal, líder del sud d’Europa

 

És líder en l’adaptació de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) i un referent mundial en l’aplicació de les tecnologies mòbils per millorar la qualitat de vida. Aquest reconeixement es deu al fet que la ciutat acull a esdeveniments importants com el Mobile World Congress.

 

A més, en matèria de creativitat, ha estat reconeguda per la UNESCO com “Ciutat Creativa de la Literatura” i es preveu que se celebri pròximament el “Dia Internacional del Llibre” de la UNESCO a la ciutat.

La capital catalana destaca en els sectors de la cosmètica, moda i tecnologia. Barcelona atrau cada any d’una gran quantitat de talent degut a la seva oferta de finançament, fermesa de la població i organitzacions de suport a l’emprenedoria, com per exemple nosaltres a Espai114.

Barcelona compta amb més de 477.000 empreses i acull les sedes de grans empreses que facturen uns 65.000 milions d’euros a l’any, com per exemple: Gas Natural, Seat, Volkswagen Group Espanya, Caixabanc…

 

Altres curiositats a destacar:
  • És una ciutat activa en les mesures adoptades en matèria de construcció, infraestructures i energia.
  • El Port de Barcelona és el principal d’Europa i el que més exporta.

 

 

Pel que fa a Badalona, és una de les ciutats més importants de la comarca del Barcelonès i on el sector de la indústria i el sector empresarial estan molt presents.

 

Està previst que pel 2030 Badalona consensuarà una agenda centrada en l’actuació global basada en la investigació, l’erradicació la pobresa, la protecció del planeta i la consecució d’una prosperitat sostenible. Això atorgarà a la ciutat una posició sòlida per accedir als fons previstos dins del nou marc de finançament europeu.

Des d’Espai 114, al centre de Badalona, treballem per ser un espai de suport per a empresaris i emprenedors.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.