Les 5 A del màrqueting

Les 5 “A” Del Màrqueting

Aquesta nova estratègia del màrqueting és la nova proposta de Cyberclick (una empresa especialitzada en la captació online de clients potencials mitjançant el màrqueting online i la publicitat digital). Aquesta estratègia consta de 5 “A” que estan vinculades a impulsar les vendes per obtenir més benefici, ingressos i captar nou públic.

Amb aquest plantejament moltes vegades el client no passa per totes les fases, però l’objectiu és comprendre el comportament del públic i saber com dirigir la teva campanya per aconseguir vendes i fidelitzar.

Les 5 “A” son:
– Aportar
– Ajudar
– Anticipar
– Adaptar
– Automatitzar

 

A continuació t’expliquem en què consisteix cadascun d’aquests conceptes i com aplicar-los.

 • APORTAR

  Aportar valor a l’usuari. Hem de crear contingut de valor pel client. Ha de ser atractiu, d’interès i que resolgui els possibles dubtes que puguin sorgir. Per exemple podem aprofitar les xarxes socials, blogs, web, emails… per donar valor al nostre servei o producte i establir una relació amb el client.

 • AJUDAR

  Ajudar al client. Qquest pas es en el que ens hem de centrar, ja que és el nostre objectiu principal: ajudar al nostre client a cobrir la seva necessitat o resoldre el seu problema. Hem de connectar amb el client i entendre les necessitats, hem de guiar i acompanyar-lo. En aquest pas hem de tenir cura, hem de procurar que l’experiència del client sigui la més satisfactòria.

 

 • ANTICIPAR

  Anticipar necessitats i demandes. Hem de preveure les necessitats que el client pot tenir en un curt/mitjà termini. A més, ens hem de mantenir al dia amb les tendències del mercat, quins són els interessos dels nostres clients, què és el millor per ells…
  Amb això podrem adaptar el nostre servei/producte a les seves necessitats.

 • ADAPTAR

  Adaptar-nos al nostre públic objectiu. Hem de conèixer qui consumeix o pot consumir el nostre producte o servei, quin son els seus interessos, preocupacions i adaptar-ho al que nosaltres podem oferir. Aquest és un pas que dia a dia ha de fer-se, ja que els clients canvien i nosaltres hem d’adaptar-nos a ells.

 

 • AUTOMATITZAR

  Automatitza els processos. Hem d’incorporar la tecnologia tant per estalviar temps, costos i agilitzar el treball. Segons afirma Strategic IC les empreses que han incorporat les tecnologies han incrementat els seus guanys en un 10% en uns 6 a 9 mesos. Hem de procurar utilitzar un màrqueting més conscient i integrador que no només tingui com a objectiu els beneficis per l’empresa sinó també pel client i el seu entorn.

 

Per això, des d’Espai 114, oferim assessorament, eines d’emprenedoria, una consultoria, formació continua, solucions financeres per ajudar als emprenedors i empresaris amb la seva empresa. Consulta’ns sense cap compromís.

 

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.