sostenibles

Accions sostenibles per la nostra empresa

Actualment, el canvi climàtic és una de les principals preocupacions que tenim com a societat. Per això, com a empreses, és important aportar el nostre granet de sorra amb una sèrie d’accions sostenibles que ajudin a la reducció o alentiment d’aquesta emergència climàtica.

Aquestes accions poden ser:

  • Estalviar en plàstics i paper: La utilització del plàstic és un gran inconvenient per al nostre planeta per culpa de la seva longeva descomposició, per això, és important reemplaçar qualsevol mena de plàstic per una solució més sostenible. Encara que el paper sigui de primeres un bon substitut, no en podem abusar, per això és aconsellable utilitzar arxius digitals sempre que sigui possible.

  • Proveïdors compromesos: Optar per proveïdors compromesos amb el medi ambient pot generar múltiples beneficis per a la teva empresa. Aquests proveïdors solen incorporar pràctiques sostenibles a la seva cadena de subministrament, cosa que pot repercutir positivament en el teu negoci.
  • Treball en línia: Per a no fer un ús diari de vehicles i evitar la contaminació que aquests generen, podem implementar en la nostra empresa dies de treball en línia.

accions

  • Gestiona els residus: Totes les empreses generen alguna quantitat de brossa diària que tiraran a les escombraries. Reciclant de manera adequada, evitem que es converteixin en residus que ja no es puguin recuperar ni reutilitzar, i ajudem a la creació de materials i productes reciclables.

  • Educació i sensibilització: Educa els teus empleats sobre la importància de ser sotenibles i com cadascú pot contribuir. Organitza xerrades, tallers o activitats per conscienciar sobre la protecció del medi ambient.

Aquestes son petites accions que no requereixen gran esforç. Amb aquests actes podem ajudar al nostre planeta de manera efectiva, incentivant a altres empreses o persones a actuar de la mateixa manera, creant així un món millor entre tots.

Som el Centre de Negocis de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci. A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.