Presència digital

Formes d’incrementar la teva presència digital

Avui en dia, tenir una presència digital sòlida és essencial per a la supervivència de qualsevol negoci. Per aquest motiu, et donem alguns consells per millorar la teva presència digital.

El primer consell és cuidar el teu lloc web, ja que les primeres impressions són les més importants. Per a molts usuaris, el lloc web és la presentació de la seva marca. Si està ben dissenyat, captarà l’atenció i augmentarà els teus clients digitals.

El segon punt rellevant és adaptar tot per a telèfons mòbils, ja que Google dóna prioritat a aquest contingut. Per aconseguir més èxit, assegura’t que el teu lloc estigui adaptat per a aquests dispositius.

El tercer consell és tenir una estratègia SEO. És una de les millors maneres de millorar la teva presència digital i facilitar que els teus clients et trobin.

Una altra cosa important és incloure una estratègia SEM. El SEO és fonamental perquè els clients et trobin als cercadors, però pot trigar una mica. Si vols ser visible immediatament, fes anuncis de pagament als cercadors o a les xarxes socials.

El cinquè consell és crear un perfil de Google My Business per al teu negoci, especialment si tens una botiga física. Això et permetrà aparèixer en cercadors locals i facilitarà que els clients potencials et trobin. Assegura’t d’omplir totes les dades de la teva fitxa i de mantenir-les actualitzades.

Demanar ressenyes als teus clients també és crucial, ja que això influeix en la teva posició a Google My Business. Recorda que per obtenir bones ressenyes, és fonamental oferir un excel·lent servei al teu negoci.

Finalment, però no menys important, el setè consell és promocionar-te a través de les xarxes socials. Aquestes plataformes són una excel·lent manera d’augmentar la teva presència en línia, ja que et permeten augmentar el nombre de visualitzacions a les teves publicacions. A més, gràcies a la informació que les xarxes tenen dels seus usuaris, pots segmentar el teu públic objectiu amb més precisió i crear anuncis enfocats als teus clients.

Som el Centre de Negocis de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci. A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.