crecimiento coworking

Creixement del coworking

El creixement del coworking és exponencial. Avui en dia, el coworking és una coneguda forma de treball utilitzada per molta gent a Espanya. Sent un sistema tan innovador, de vegades sorgeixen preguntes com; quina ha estat la seva evolució al llarg dels anys? Per què es va tornar una opció tan escollida? Queda’t i t’expliquem tot sobre aquesta manera de treballar.

L’auge del coworking a Espanya va estar impulsat per la crisi econòmica del 2008, ja que les empreses buscaven maneres de reduir despeses. Aquesta opció va ser molt considerada, especialment per les persones que volien emprendre durant aquesta situació. Al cap i a la fi, el que es buscava amb els coworkings eren oficines equipades i alhora econòmiques, on es pogués compartir experiències amb altres professionals.

 

“els espais de coworking a Madrid i Barcelona van augmentar un 246%”

Per fer-se una idea de la magnitud del boom en aquestes dates, entre el 2013 i el 2017, el nombre de metres quadrats contractats d’espais de coworking a Madrid i Barcelona va augmentar un 246%. D’altra banda, també el 2018, 2,3 milions de persones van recórrer a aquests tipus d’oficines.

Els experts atribueixen l’èxit d’aquests llocs a diversos factors. El primer és la capacitat d’estalvi de costos per a empresaris i emprenedors. Molta gent veia el potencial i l’estalvi que aquests llocs els oferien. Una altra raó va ser l’enriquiment professional, és a dir, l’ambient de col·laboració i creativitat que s’aconsegueix. Els coworkings augmenten les relacions laborals, eliminant l’aïllament que sovint es pateix amb el teletreball. Un altre punt que ha ajudat al creixement del coworking és la flexibilitat que ofereix, ja que permet que els mateixos treballadors puguin triar el seu horari.

 

“d’aquí a uns anys, les grans empreses seran les que impulsaran el coworking”

El futur d’aquesta forma de treball està garantit, nombrosos estudis preveuen un constant creixement del coworking. Els experts fins i tot s’atreveixen a dir que, d’aquí a uns anys, seran les grans empreses les que els impulsin.

Coworking

Nosaltres t’estem esperant. No dubtis a demanar-nos informació per unir-te al coworking d’Espai114.

I tu, què en penses? Creus que el coworking encaixa amb tu?

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.