herramientas gratuitas

Eines d’emprenedoria (Segona part)

Tal com vam explicar a l’entrada anterior, hi ha eines gratuïtes d’emprenedoria que et facilitaran la gestió del teu nou negoci.

 

En ella, vam descobrir amb tu eines de gestió gratuïtes com LastPass, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i WeTransfer.

 

En aquesta entrega, ens centrarem en eines de treball per al teu dia a dia.

 

Videoconferències

Estem en una situació en què les reunions presencials s’han traslladat a un segon pla i veure els nostres companys a través d’una pantalla s’ha convertit en part de la nostra normalitat.

 

Zoom és un programa que ens permet connectar virtualment amb companys o clients. En la seva versió gratuïta, ens permetrà fins a 100 participants i una durada màxima de la reunió de 40 minuts.

 

Lluny de ser una limitació, aquest límit de temps ens pot ajudar a maximitzar la productivitat de la reunió, centrant-nos en punts importants i evitant distraccions.

 

Emmagatzematge compartit

El treball en equip pot ser complicat si els companys treballen des de diferents ubicacions. Tenir documents diferents o tenir-ne versions diferents, pot causar confusió.

 

Eines com Google Drive ens permeten carregar fitxers i carpetes en un núvol compartit. A més, aquesta en concret, funciona específicament com un paquet d’Office i el podem utilitzar per crear documents de Word o Excel que després seran editables per tots.

 

Disseny

Si portem les xarxes socials de la nostra empresa nosaltres mateixos o necessitem crear un cartell o flyer de forma ràpida i senzilla, hi ha una eina que ens ajudarà: Canva.

 

Aquesta intuïtiva eina et permetrà crear els teus dissenys a partir incomptables plantilles gratuïtes de tot tipus: cartells, postals, logotips, presentacions, xecs regal, infografies i moltes més.

 

La seva plataforma ens permet crear i modificar els dissenys amb el sistema d’arrossegar i deixar anar que farà que el treball sigui molt més fàcil.

 

Ara coneixes altres tres eines gratuïtes d’emprenedoria per ajudar-te en el teu nou negoci.

Vols conèixer-les totes? Fes clic aquí.

 

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

 

A Espai 114 junts formem equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.