Avantatges del flexiworking

Flexiworking.

La realitat socio-laboral ha canviat en l’última dècada i aquest any 2020 el canvi ha estat radical.

Les empreses s’han adaptat i han canviat el seu enfocament per valorar els seus treballadors. Actualment, prima més el rendiment que la seva presencia al lloc de treball.

Sempre hi ha gent resolutiva i organitzada que en tres hores pot fer el treball que un altre company el faria en cinc hores. I, per a aquest motiu, va néixer el concepte de flexiworking o treball flexible.

Aquest concepte dóna importància a la feina ben feta, on deixen d’importar programes ni oficines fixes i dóna la possibilitat de treballar a distancia o escollir quins dies treballar. Dies lliures, vacances, horaris i, fins i tot, el lloc de treball, són susceptibles de ser adaptats a les necessitats del treballador dins d’un àmbit més o menys acotat.

El Banc Santander va implementar aquesta pràctica l’any 2019.

 

AVANTATGES DEL FLEXIWORKING

 

flexiworking rendiment

 

PRODUCTIVITAT

El treballador pot aprofitar les seves hores de major energia per a atendre les seves obligacions laborals. Estudis conclouen que treballar des de casa augmenta la productivitat en un 15%.

 

MOTIVACIÓ

Els treballadors senten que l’empresa confia en ells. La seva felicitat i el seu benestar augmenten, a l’hora que el vincle amb la seva empresa es fa més fort.

Aquesta motivació fa que el seu rendiment i esforç sigui major i com a conseqüència augmenta la productivitat.

 

flexiworking ahorro
REDUCCIÓ DE DESPESES

Les empreses que tenen part de la plantilla tele-treballant poden plantejar-se reduir els seus costos fixos. A més, els treballadors també redueixen despeses, ja que poden estalviar en els desplaçaments.

 

CONCILIACIÓ

Flexibilitzar el treball permet donar resposta a la demandada conciliació de la vida laboral amb la vida familiar i personal. Triar els horaris de treball, adaptar els temps de descans a les necessitats personals i poder treballar des de casa suposen una important reducció de l’estrès en els treballadors.

 

flexiworking adaptacio
MAJOR ADAPTACIÓ

La tecnologia i internet permeten la connexió amb el treball a qualsevol hora i des de qualsevol lloc del món, la qual cosa obre un immens ventall de possibilitats per al treballador que es tradueix en alts nivells de benestar i de qualitat de vida.

El treballador pot treballar des d’espais coworking envoltat de persones alienes a la seva empresa i aprofitar-ho per crear sinergies amb elles.

Des d’Espai 114 ens adaptem a les teves necessitats de teletreball i flexibilitat horària, estem disponibles per a tu i la teva empresa 24/7, tots els dies de l’any.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai 114 junts formem equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.