coworker

Encaixo en un coworking?

Si estàs pensant en unir-te a un coworking, però creus que el teu perfil no encaixarà en aquest estil de treball, segueix llegint i descobreix quin és el perfil d’un coworker. Aquestes són les característiques més típiques del ccoworker habitual.

Segons“L’Enquesta Munfial sobre el Món Coworking” aquest és el perfil d’un coworker:

És habitualment una personajove, home en major mesura, ja que 2 de cada 3 coworkers ho són, tot i que aquestes dades varien segons la professió.

 

coworkers

 

El coworker mitjà té formació universitària. Segons les estadístiques, el 75% té un títol de grau finalitzat. També és una persona vinculada i molt propera a les noves tecnologies,a més d’estar satisfet amb la seva feina. Els coworkers sovint s’identifiquen com a persones extrovertides, amb ganes de treballar i conèixer gent nova, a més de voler aprendre i donar-se a conèixer en el món laboral.

Les professions més comunes en els coworking són les de desenvolupadors i dissenyadors web , relacions públiques i màrqueting. La resta està formada per altres professions com artistes, emprenedors, consultors o periodistes.

Una altra dada a tenir en compte és que la majoria dels que componen l’espai de coworking no són autònoms, una cosa contrària al que es creia. Només el 44% són autònoms; l’altre 56% treballa per a una empresa o en té una pròpia. El 18% són emprenedors amb empleats al càrrec i el 35% depenen d’una empresa.

 

Coworking

 

Encaixes en el perfil del típic coworker?

Tant si ho fas com si no, el coworking són espais molt oberts a tot tipus de persones i professions. Desd’Espai 114 et convidem a venir a provar l’experiència independentment del teu perfil. Creiem que qualsevol persona pot encaixar amb nosaltres i el nostre espai de treball i estarem disposats a proporcionar-te els nostres serveis. Contacta amb nosaltres per a més informació. T’esperem!

Si t’interessa aquest contingut, pot ser que t’interessi una de les nostres últimes entrades on parlem de formació bonificada i ERTE’S.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.