Mesures de prevenció per al retorn a l’oficina

Tal com diu el refrany, “millor prevenir que curar.” En la situació actual, hem de prendre’ns aquesta frase com una màxima ja que la millor manera d’evitar la infecció per COVID-19 és prendre mesures preventives.

A continuació es presenten algunes recomanacions per maximitzar la seguretat durant el transcurs de la nostra activitat laboral i la dels nostres treballadors. A més, a la nostra pàgina de Lladó , deixem adjunt el document oficial.

 

  1. Començant pel principi, de camí cap al lloc de treball, hem d’evitar en la mesura del possible l’ús del transport públic, en el qual es produeixen aglomeracions, especialment en hores puntes.
  2. Si ets propietari de l’empresa, permet la flexibilització dels horaris dels treballadors, per reduir la interacció i el contacte entre ells, i també per evitar les hores puntes de desplaçament de la ciutat. En el cas del nostre coworking tenim la màxima flexibilitat 24/7 perquè puguis adaptar el teu horari tal com et convingui millor.
  3. Informa conscientment i/o afegeix senyalització a l’oficina que ajudi als treballadors a recordar les mesures de seguretat i prevenció com: la higiene constant de mans, com manejar la tos i els esternuts o l’ús correcte de la màscara.
  4. Posar a disposició dels treballadors aigua i sabó, desinfectants, teixits i escombraries degudament preparades per facilitar la desinfecció.
  5. Mantenir la distància entre persones d’almenys 1,5 metres i valorar la possibilitat de posar pantalles protectores entre els treballadors.
  6. Informar la importància de no acudir al centre de treball en cas de tos lleu o dècimes de febre i comunicar-ho per poder posar en alerta als companys de feina.
  7. S’hauran de netejar i desinfectar amb freqüència superfícies com ara taules de treball, teclats i ratolí d’ordinadors, pantalles de tauletes, mostradors, poms de porta o mànecs de calaixos, microones o neveres.

 

Prenent aquestes mesures com a precaució en el nostre retorn al lloc de treball, ja sigui un coworking o una oficina, estarem minimitzant les possibilitats d’exposició al virus i, per tant, minimitzant així el contagi per el coronavirus SARS-CoV-2.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai114 junts formamem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.