obrir la teva empresa

Obrir la teva empresa: 5 consells abans de fer-ho

Actualment, obrir la teva pròpia empresa pot semblar fàcil si comptes amb els diners suficients, tens una idea ben estructurada del que vols fer i estàs disposat a ser el teu propi cap, podent controlar la major part de la teva vida laboral.

Fins i tot comptant amb l’esmentat anteriorment és probable que, sent un emprenedor primerenc, caiguis en alguns errors en voler crear la teva empresa. Assessora’t per professionals competents, i comparteix amb ells la teva iniciativa. Enriquiran el teu punt de vista i t’ajudaran a prendre decisions cabdals en un moment inicial.

T’oferim 5 consells útils a tenir en compte abans d’obrir la teva pròpia empresa.

  1. Desenvolupa la teva idea de negoci. És important, abans d’obrir un negoci, tenir una idea clara del que vols que tracti la teva empresa. En el cas que ja la tinguis, és l’ocasió perfecta per a desenvolupar els productes o serveis que com a empresa vols vendre o oferir, definint el seu propòsit, els clients que vols captar i els beneficis que n’esperes obtenir en un Business Plan.
  2. Estructura el teu temps. Una vegada tinguis una idea clara del teu negoci, fes un calendari. Estableix una cronologia. T’ajudarà a organitzar el temps que dedicaràs a assolir les diferents fites que et fiquis com a objectiu. Utilitza les eines que oferim al nostre apartat d’Eines d’Emprenedoria.
  3. Estratègia financera i pla d’operacions. Tingues una previsió financera que inclogui ingressos, costos, despeses, flux de caixa i estat dels resultats. A més, estableix les teves fonts de finançament i qualsevol requisit de capital addicional. També és necessari, cas que el teu negoci compleixi certs requisits, que descriguis els processos operatius de la teva empresa, des de l’adquisició de matèries primeres fins al lliurament del producte final. Si tens necessitats específiques d’ubicació, logística o infraestructura, pensa-ho i tingues-ho present..
  4. Necessites recursos humans? Uns dels avantatges de ser el teu propi cap, és poder escollir les persones adequades que treballaran amb tu durant aquest procés. Poden ser col·laboracions puntuals o persones assalariades. El cost difereix entre les dues opcions, però també la seva disponibilitat horària. Cas que necessitis contractar personal propi, necessitaràs els serveis d’una assessoria com Lladó Grup Consultor.
  5. Inicia el negoci de manera segura. Identifiqueu els riscos potencials que podrien afectar el vostre negoci i desenvolupeu estratègies per mitigar-los. Això pot incloure riscos financers, legals, operatius o relacionats amb el mercat.

Des d’Espai 114 et donem suport a l’hora d’emprendre la teva empresa oferint-te eines d’emprenedoria, domiciliació d’empresa i activitats professionals, solucions financeres, consultoria, espai coworking…

 Som el Business Center de Badalona, ​​per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci. A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te