strorytelling

STORYTELLING PER A EMPRENEDORS

El storytelling s’utilitza dins de l’emprenedoria com a una eina que t’ajudarà a captar l’atenció dels teus clients, comunicar-te amb ells i fer que els teus projectes siguin exitosos.

Captar l’atenció dels teus clients tant actuals com potencials, és important per generar ingressos i donar una bona imatge de marca. Per això, l’storytelling serà l’eina perfecta per arribar a tots aquests objectius.

L’storytelling és l’art de narrar una història amb la capacitat de transmetre certs sentiments a l’usuari d’aquesta narració.

Independentment, dels missatges transmesos, els usuaris han de sentir-se identificats o atrets per aquests sentiments. Ha de tindre un impacte positiu i aconseguir que el missatge perduri en la ment dels consumidors de manera memorable.

Aquest concepte es pot aplicar tant per narrar la història de la teva empresa com les dels teus productes o serveis.

Storytelling

Per a dur a terme un storytelling correctament, hem de tindre en compte una sèrie de fonaments per a construir una història ben narrada.

Primer, s’ha d’establir el tema o missatge que es vol transmetre i decidir a través de quines emocions ho volem fer. Són aquestes emocions les que connectaran amb els receptors de la història. Seguidament, s’ha d’estructurar aquesta història que es vol narrar en funció del missatge. Quin és l’objectiu, la temàtica, com començarà, com finalitzarà, etc. En últim lloc, s’ha de definir els personatges o elements principals que donaran vida a la història o que s’encarregaran de la narració d’aquesta. (Aquí trobaràs un exemple de Storytelling). 

Storytelling

Una vegada establerts aquests fonaments, és hora de començar a guionitzar la història i fer un estudi del mercat. D’aquesta manera serem conscients de la nostra situació actual, com és la nostra competència, si ha utilitzat alguna vegada el storytelling a la seva empresa, quines coses podem millorar, quines no, etc.

Si no saps com connectar amb el teu públic o com explicar qui ets, la teva empresa, productes o serveis, utilitzar l’storytelling és una gran solució.

Som el Business Center de Badalona, ​​per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci. A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.

 

Explica la teva història!