descansar a les vacances

Com relaxar-se durant les vacances  

Som a finals de juliol i per a molts això significa preparar-se per gaudir de les vacances. Alguns ja les han fet i a altres encara els queda unes setmanes per començar-les.

 

Amb la situació actual les vacances són més importants i necessàries que mai, no només per al treballador que les fa, sinó també per a l’empresa. Aquests dies lliures no són tan sols un dret o un privilegi, són necessaris per al benestar físic i mental.

 

Gaudir d’unes setmanes fora de la rutina de treball ens ajuda a augmentar la nostra creativitat i productivitat, la qual cosa és interessant tant per a la motivació personal que comporta com per a l’empresa.

 

De la mateixa manera que el nostre cos necessita dormir cada dia per descansar i recuperar-se per al proper, també cal donar-nos anualment aquest temps allunyats del nostre lloc de treball per tal d’agafar aire fresc, relaxar-nos, agafar forces i tornar amb més ganes i noves idees.

 

desconnectar

De vegades ens costa desconnectar totalment quan estem de vacances. A continuació, et compartim uns consells perquè ho puguis fer de manera més fàcil:

– Unes setmanes abans de les vacances és important preveure els aspectes de la nostra feina que hem de deixar tancats i preparats. A més, també podem preveure possibles situacions imprevistes i avisar als nostres companys de què poden fer si no estàs.

Pensa en positiu. Amb tot el temps lliure del món, potser ens posarem davant del telenotícies més sovint o ens donarem el plaer de comprar el diari cada dia de tornada del forn de pa. Aquesta situació ens pot portar a estar sobre informats, sobretot de notícies negatives o desesperançadores, que poden preocupar-nos i interferir en el nostre descans mental.

Evita l’avorriment. Avorrir-nos en excés pot generar-nos malestar i pensaments negatius. Per evitar-ho, obliga’t a sortir al carrer cada dia encara que no en tinguis la necessitat i això t’ajudarà a ocupar la teva ment.

 

vacances

 

A banda d’això, et recomanem aprofitar les vacances per fer allò que t’apassiona i que no pots fer en el teu dia a dia.

Des d’Espai 114 et desitgem unes vacances de descans i desconnexió total.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.