5 aplicacions per organitzar la teva agenda

Tenir una bona organització dintre del teu entorn de treball és molt important. Per això et mostrem diferents eines que et faran ser més productiu dins de la teva rutina de coworker.

Hi ha diverses aplicacions que poden ajudar-te a organitzar el teu treball diari amb l’objectiu d’arribar a complir els teus objectius. A continuació et detallem les cinc aplicacions més útils i senzilles:

 

 

  • Evernote

 

És una eina que et pot ajudar a capturar i organitzar les seves idees. El seu principal propòsit és l’organització d’informació personal mitjançant l’arxiu de notes.

Totes les notes, fotos, documents, arxius d’àudio i pàgines web guardades a Evernote es sincronitzaran automàticament amb els altres dispositius que utilitzi l’usuari. Altres funcions d’aquesta aplicació són: la integració d’un calendari personal mitjançant el correu electrònic, un escàner d’informació, documents i targetes de presentació o anotacions directes a través de PDF.

 

 

 

  • Do It Tomorrow

 

És una de les eines més senzilles per anotar les feines pendents i organitzar-les per dies, temàtiques i prioritats. Bàsicament, és una agenda digital que imita l’aparença física d’una agenda de paper.

El que més destaca d’aquesta aplicació és que és un programa gratuït i lliure d’anuncis, senzill i minimalista. Té opcions de personalització i de widgets. La pots trobar disponible per a iOS i Android i té una capacitat d’extensió amb Google Chrome.

 

 

 

  • Todoist 

 

És una multiplataforma de gestió de feines i projectes. Ajuda a registrar les activitats i responsabilitats pendents que un equip de treball o usuari individual deuen atendre dins d’un límit de temps específic o ordre de prioritat.

És una bona manera de seguir el procés dels teus projectes professionals, fer llistes, col·laborar amb altres feines i fer un seguiment a les responsabilitats dels teus treballadors o companys. Una de les funcions més productives és la possibilitat d’integració amb altres eines de treball bàsiques.

 

 

 

  • Trello

 

Permet gestionar equips de qualsevol tipus de projectes, a més de supervisar feines. Pots incloure arxius, checklists o inclús automatitzacions. És una eina molt completa i poderosa, però molt fàcil d’utilitzar.

Els principals beneficis de Trello són evitar interrupcions de comunicació, ja que totes les feines estan especificades de forma clara en l’entrada principal, l’estalvi de temps i l’optimització de la qualitat de treball, la facilitació del treball remot, l’automatització del treball i, per últim, té compatibilitat amb diverses plataformes.

 

 

 

  • Google Calendar

 

És potser la més coneguda. Una agenda i calendari electrònic desenvolupat per Google que et permet la sincronització amb els teus contactes de Gmail per compartir amb ells diferents esdeveniments.

Una de les característiques que ofereix aquesta aplicació són diferents visualitzacions, tant setmanals com mensuals o diàries. 

Després de repassar totes aquestes aplicacions d’organització, esperem que et siguin útils per al dia a dia laboral. Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci. En Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.