espai de treball

Quin és l’espai de treball perfecte per a un programador?

L’espai de treball determina una gran part del nostre rendiment a la feina. Si això passa amb la majoria dels treballs, encara més amb els programadors, que requereixen una gran capacitat de concentració.

 

A continuació t’expliquem què has de tenir en compte com a programador per trobar el teu espai de treball ideal.

espai de treball programador

TEMPERATURA

La temperatura en què desenvolupes la teva feina ha de ser la correcta. Passar moltes hores assegut en un mateix lloc requereix un espai que estigui a una temperatura agradable per a tu. La climatització és important per evitar el fred a l’hivern i la calor a l’estiu.

 

ESCRIPTORI

Has de disposar de l’espai necessari per desplegar còmodament les teves eines de treball sense que estiguin amuntegades. La taula ha de ser prou gran per acollir-lo del tot i has de tenir a prop els endolls necessaris.

 

COMODITAT

La cadira és un dels punts més rellevants. Aquesta s’ha d’adaptar a tu i ajudar-te a aconseguir una postura òptima.

 

IL·LUMINACIÓ

La millor és la il·luminació natural, no només per motius de salut visual sinó que també per l’estímul que suposa a l’hora de motivar-te.

 

CONNEXIÓ

I per últim, però no menys important, tenir una bona connexió a internet, ràpida i estable. Al nostre centre contem amb connexió de fibra òptica.

programadora

El nostre coworking al centre de Badalona pot brindar-te tot el que necessites. És un local en planta baixa, lluminós, obert i amb accés directe des del carrer. Té capacitat per a 12 usuaris, amb taules individuals d’ús exclusiu. Es caracteritza per ser un espai de treball dinàmic i eficient, pensat per emprenedors, treballadors freelance i professionals independents.

 

I, si necessites més privacitat, també oferim lloguer de despatxos al mateix edifici. Ideal per aquells professionals que necessiten un espai íntim per treballar i que, alhora, estan disposats a fer networking i fomentar sinergies amb altres emprenedors i professionals.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci. A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.