sala de reunions

Com ampliar les teves instal·lacions sense fer obres

Normalment, quan comencem un negoci, no tenim espai per tenir una sala de reunions o una en condicions per poder fer presentacions de nous serveis o productes als nostres clients. No disposem de les instal·lacions per oferir cursos de formació per als nostres empleats o per organitzar convencions de col·laboradors o proveïdors. Si ens trobem en algun d’aquests casos, no cal plantejar-nos fer obres o cercar un nou local més gran amb les incomoditats que ens en pot suposar.

 

Quan ens sorgeix la necessitat de convocar una reunió i no tenim on fer-la, hi ha la possibilitat de llogar una sala en un altre lloc, que pot ser a prop del nostre negoci o bé en un lloc determinat. La millor opció és llogar-la a un establiment específicament pensat per aquest ús. D’aquesta manera serà més fàcil que l’espai estigui equipat amb tot el que podem necessitar: mobiliari, connexió a internet, projector, equip de so, multimèdia i molt més.

A més, moltes d’aquestes sales són modulables variant la seva disposició en funció de les nostres necessitats en cada moment, essent habitual que puguin adaptar-se a diferents propòsits: sala de reunions, formacions, tallers, exposicions, etc.

 

A Espai114 t’oferim La Sala, el nostre espai a Badalona, polivalent i diàfan, dissenyat especialment per assolir funcions diverses i adaptar-se als canvis i a tota mena de necessitats. Està preparat per acollir tota classe de trobades com reunions, meetings, afterworks, xerrades, cursos, formacions, esdeveniments…

A més, t’oferim dues opcions; llogar només la sala privada o llogar la totalitat de l’espai (dues plantes). Demana’ns més informació a través del formulari que trobaràs aquí.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

 

A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *