sala de reunions Badalona Espai114 centre de negocis business center

Com ampliar les teves instal·lacions sense fer obres

Normalment, quan comencem un negoci, no tenim espai per tenir una sala de reunions o una en condicions per poder fer presentacions de nous serveis o productes als nostres clients. No disposem de les instal·lacions per oferir cursos de formació per als nostres empleats o per organitzar convencions de col·laboradors o proveïdors. Si ens trobem en algun d’aquests casos, no cal plantejar-nos fer obres o cercar un nou local més gran amb les incomoditats que ens en pot suposar.

 

Quan ens sorgeix la necessitat de convocar una reunió i no tenim on fer-la, hi ha la possibilitat de llogar una sala en un altre lloc, que pot ser a prop del nostre negoci o bé en un lloc determinat. La millor opció és llogar-la a un establiment específicament pensat per aquest ús. D’aquesta manera serà més fàcil que l’espai estigui equipat amb tot el que podem necessitar: mobiliari, connexió a internet, projector, equip de so, multimèdia i molt més.

A més, moltes d’aquestes sales són modulables variant la seva disposició en funció de les nostres necessitats en cada moment, essent habitual que puguin adaptar-se a diferents propòsits: sala de reunions, formacions, tallers, exposicions, etc.

 

A Espai114 t’oferim La Sala, el nostre espai a Badalona, polivalent i diàfan, dissenyat especialment per assolir funcions diverses i adaptar-se als canvis i a tota mena de necessitats. Està preparat per acollir tota classe de trobades com reunions, meetings, afterworks, xerrades, cursos, formacions, esdeveniments…

A més, t’oferim dues opcions; llogar només la sala privada o llogar la totalitat de l’espai (dues plantes). Demana’ns més informació a través del formulari que trobaràs aquí.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

 

A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.