Cursos subvencionats Badalona 2020 Badalona Espai114 centre de negocis business center

Nova programació 2020 de cursos subvencionats a Badalona

A Espai 114, juntament amb Criteria, presentem la nostra oferta de cursos subvencionats a Badalona per a l’any 2020.

Espai 114, centre de negocis i coworking, i Criteria, consultora en recursos humans i formació, col·laborem un any més per fer arribar a la ciutat de Badalona la nostra oferta de formació subvencionada.

Les accions disponibles estan centrades en les àrees d’habilitats i de màrqueting. Així, els badalonins i badalonines que vulguin millorar les seves competències personals i professionals podran formar-se en “Intel·ligència emocional”, “Eines de coaching”, “Programació neurolingüística”, “Resolució de conflictes”, “Mindfulness” y “Pla de màrqueting digital”, entre d’altres.

Aquests cursos estan totalment subvencionats a través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE). Es dirigeixen de forma prioritària a persones treballadores ocupades, però també poden accedir autònoms i persones que estiguin en l’atur.

Les primeres accions formatives començaran a finals del mes de gener i s’impartiran a les instal·lacions d’Espai 114, al carrer Francesc Layret, 114, 08911 de Badalona. Totes aquelles persones que vulguin més informació poden trucar al 934 646 210 o escriure a formacio@espai114.com.

Si vols continuar ampliant la teva formació, no dubtis a inscriure’t a través de la nostra pàgina web!

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.