consells treballar com autònom

Consells per treballar com autònom després del Covid-19

A continuació, compartim tres consells per treballar com autònom després la pandèmia.

Després del Covid-19 tant les empreses com els treballadors afronten un panorama molt diferent en totes les indústries. La majoria de sectors es veuen afectats per la pandèmia, fins i tot, alguns s’han vist obligats a canviar molts aspectes com les seves estratègies i processos. Sectors com el transport i les entregues estan contractant treballadors amb taxes rècords.

Com a resultat de la pandèmia un gran nombre de treballadors estan optant per treballar per compte propi. Com a tots els treballs, això té aspectes positius i negatius.

 

 

  • Aprendre a promocionar-se.

Com ja hem comentat treballar per compte propi té molts beneficis, però això comporta un desafiament a l’hora d’aconseguir clients.

Actualment, les xarxes socials tenen un paper molt important en la relació entre els clients i les empreses. Joseph Bennett, director de Trade Skills 4U, explica: “Qualsevol que tingui un negoci ha d’utilitzar les plataformes per augmentar l’ abast dels seus clients”.

 

  • Tenir un espai per treballar

Un dels majors reptes de ser autònom pot ser el canvi de condicions laborals. Aquells que es plantegen treballar des de casa han d’assegurar-se de separar la vida personal de la professional per trobar un equilibri. Això, de vegades és un procés difícil i molts opten per treballar en espais de coworking que permeten tenir el mateix ambient d’una oficina.

 

  • Administrar els teus contactes

Amb el pas del temps aniràs generant una gran quantitat de contactes que caldrà gestionar.

La informació d’aquests contactes és molt valuosa si es gestiona correctament.

Utilitzant eines de gestió de clients, anomenades CRMs, podrem emmagatzemar, filtrar, gestionar i treballar sobre tota aquest informació i transformar-la en útil per al nostre negoci.

 

A Espai 114 disposem d’un coworking amb de taules individuals d’ús exclusiu. Es caracteritza per ser un espai de treball dinàmic i eficient, pensat per emprenedors, treballadors freelance i professionals independents.

 

A més, disposem d’una sala polivalent que pot ser utilitzada per reunions, formacions, etc. i està equipada amb WI-FI, projector, sistema de videoconferències entre altres coses.

També oferim lloguer de despatxos al mateix edifici per a aquells professionals que necessitin un espai més íntim per treballar.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.