Com Motivar a l’Equip de Treball

Com motivar a l’equip de treball?

Un líder que guia al seu equip contribueix a la confiança entre els seus membres, sap com ha d’actuar en els moments difícils i aconsegueix que les persones tinguin autonomia i treballin amb un major rendiment.

La motivació de l’equip és un factor fonamental per a que un grup treballi amb els recursos òptims i hi hagi resultats favorables. El líder aporta confiança i respecte per aconseguir un treball productiu i eficient.

Et donem alguns consells per maximitzar la motivació del teu equip:

 

  • Reforç de la motivació

L’objectiu d’aquesta activitat és aprendre a mantenir motivats als teus treballadors i animar-los a compartir consells de motivació amb altres membres de l’equip. Com per exemple fer una videotrucada amb l’equip de treball on cadascun comparteixi els seus coneixements, saviesa i experiència per superar els seus obstacles i aconseguir els seus objectius i metes.

  • Establir uns objectius

Amb els objectius pots fomentar el treball en equip. És un bon exercici per desenvolupar aquesta tasca. Pots preguntar quines són les metes de cadascun dels treballadors al final de la sessió i després contrastar amb la resta.

  • Recompenses

 

Aquestes ajuden a promoure una relació positiva tant amb l’empresa com entre els treballadors. És una manera d’agrair a l’equip i augmentar la motivació demostrant agraïment.

 

  • Històries de vida

Per a aquesta activitat cada treballador ha de compartir una història personal amb tot l’equip o en petits equips. Guanya el treballador o equip amb la història més captivadora. Per evitar històries íntimes, aquestes hauran de ser relacionades amb assumptes laborals.

 

  • Punts en Comú

Hauran d’intentar trobar punts en comú amb l’equip. S’hauran de dividir en grups més reduïts i fer una llista de les coses que cada grup té en comú. Guanya el grup que té més coses en comú. Caldrà ajudar al grup que menys coses en comú tingui a descobrir més punts en comú.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.