Crea el teu esdeveniment híbrid a la nostra sala d’espai 114

La crisi generada per la pandèmia ha suposat un gran canvi en la dinàmica de reunions i esdeveniments. La lenta recuperació del sector ha fet que moltes empreses busquin diverses alternatives per continuar desenvolupant esdeveniments de forma segura.

Està clar que les reunions presencials no desapareixeran, ja que la interacció humana és molt important per intercanviar coneixements. És per aquest motiu que la millor opció actualment són els esdeveniments híbrids, que se celebren de  manera virtual i presencial a la vegada.

Què és un esdeveniment híbrid?

Un esdeveniment híbrid és aquell que es duu a terme en un lloc físic, amb aforament limitat i, alhora, una altra part de l’audiència hi assisteix de forma online.

Aquest format és molt útil quan alguns assistents no poden assistir-hi en persona.

 

 

Avantatges dels esdeveniments híbrids

1. L’assistència online ens permet aconseguir un feedback a temps real dels participants, aportant informació rellevant com xifres exactes d’assistència, grau d’interès, temps de permanència a la sala, percentatge d’interacció, etc.  La qual cosa permet als organitzadors prendre decisions estratègiques sobre el desenvolupament del mateix esdeveniment.

 

2. En aquest tipus d’esdeveniment té menys costos que els totalment presencials, ja que es prescindeix de gran part de costos de viatges, hotels, transport, càtering, etc.

 

3. Permet obtenir una audiència més àmplia, ja que l’opció virtual pot arribar a un volum més gran de persones.

 

4. Aquest format és més amigable per les noves generacions, ja estan més habituals als esdeveniments online.

 

 

 

Ara que ja saps que són els esdeveniments híbrids i quins són els seus beneficis, creus que encaixen amb la teva empresa? En cas que la resposta sigui positva, La Sala d’Espai 114 és a la teva disposició perquè hi puguis celebrar els teus esdeveniments, tant híbrids com presencials.

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci. A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te. 

1 resposta

Els comentaris estàn tancats.