Com aprofitar al màxim Linkedin com a autònom

Avui en dia, el clàssic currículum ja no és suficient per donar a conèixer les teves habilitats i capacitats. Per aquest mateix motiu actualment LinkedIn és la plataforma professional més estesa en el món professional, ja que pots utilitzar-la per trobar feina o pràctiques, connectar amb professionals i per donar-te a conèixer com a professional i com a empresa. 

Per aquest motiu, et donem consells per poder treure el màxim partit a aquesta xarxa social. 

 

Un perfil complet

El primer pas és omplir al màxim totes les seccions que ens proporciona Linkedin, tant de la teva formació, com de la teva experiència professional, aptituds, dades de contacte, etc.

En el moment d’omplir la informació fes servir paraules claus. D’aquesta manera quan facin una cerca serà més probable que arribin al teu perfil.

Imatge de perfil

Està comprovat que els perfils que tenen introduïda una foto tenen més visualitzacions que els que no en tenen. La imatge ha de ser bona qualitat, amb un fons més o menys neutre i amb un estil de roba adequat a la teva professió. 

Forma part de grups 

L’objectiu és mantenir-se informat sobre el teu sector i participar-hi per convertir-te en un referent. 

 

 

Comparteix contingut 

A més de compartir contingut propi, comparteix també contingut d’altres membres de la xarxa social, que estigui relacionat amb el teu sector, sempre donant crèdit a l’autor de la publicació. D’aquesta manera augmentaràs les possibilitats de ser vist. 

 

 

Ja saps quins són els punts clau per maximitzar el teu perfil de Linkedin. Ara ja estàs a uns pocs passos de treure tot el profit a aquesta gran plataforma professional.

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci. A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.