planificar empresa Badalona Espai114 centre de negocis business center

Forma’t de manera gratuïta!

Coneixes la formació subvencionada?

Tant si estàs actiu laboralment com si estàs a l’atur, segurament t’has preguntat en algun moment com reinventar-te, millorar les teves habilitats i obrir noves oportunitats en l’àmbit laboral.

La formació és l’eina més útil per millorar el teu currículum i créixer professionalment.

Què és la formació subvencionada?

Són cursos gratuïts que formen part de la formació professional per a l’ocupació (FPE) i depenen del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. Aquests cursos subvencionats et permetran formar-te i adquirir coneixements propis del curs, i també poden servir com a carta de presentació a l’hora d’anar a buscar feina.

A Espai114 proporcionem cursos de formació subvencionada adreçats a treballadors, autònoms i persones en atur. Ho fem en estreta col·laboració amb Carmen Jiménez de Enebra i Criteria Recursos Humans, per poder oferir una àmplia gamma de cursos que s’adapten a les diferents necessitats dels alumnes.

Alguns dels cursos que més èxit han tingut durant aquesta última convocatòria han estat la Intel·ligència Emocional i el Mindfulness.

El concepte d’Intel·ligència Emocional es refereix a la capacitat de reconèixer els sentiments propis i els dels altres. L’entrenador en aquest camp ha estat Isabel Lerín,i l’assignatura té com a objectiu els següents aspectes:

  • Millorar la capacitació professional per utilitzar la intel·ligència emocional en el treball.
  • Aprendre el que és la intel·ligència emocional i l’impacte que té en les nostres vides en un nivell cognitiu, actitudinal i psicològic.
  • Conèixer les emocions bàsiques per gaudir d’unes millors relacions intrapersonals i interpersonals.

 

D’altra banda, el concepte de Mindfulness es refereix a la capacitat de reconèixer el que està succeint mentre està succeint, acceptant la forma en què les coses s’estan donant. El curs de Mindfulness té com a objectiu el següent:

  • Proporcionar les tècniques necessàries per augmentar els nivells de conscienciació, contribuint a una millor gestió del canvi, optimitzar la presa de decisions, gestionar les crisis i els desafiaments del dia a dia, així com l’obtenció de benestar i un alt rendiment personal i professional.
  • Establir un pla d’acció per a la millora personal i professional en aspectes d’autoconeixement, control emocional, gestió del canvi i benestar general.

Si estàs interessat en ampliar els teus coneixements, aquesta és la teva oportunitat!

Visita la nostra secció de formació subvencionada i podràs consultar els cursos que s’impartiran pròximament. Apunta’t!

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.