trabajar en un coworking Badalona Espai114 centre de negocis business center

Coworking d’estiu

Ens estaríem enganyant a nosaltres mateixos si diguéssim que estem tan productius a l’estiu com ho estem la resta de l’any. Els plans de calor, platja o estiu poden influir.

Ets una d’aquelles persones que no es poden permetre desconnectar del treball a l’estiu? Treballar en un coworking pot ser una molt bona idea!

Treballar des de casa pot ser molt complicat, i els que tenen fills ho saben molt bé, ja que són els seus mesos de vacances i són a casa tot el dia. Crits, rialles, disgustos… Tot això fa que sigui impossible concentrar-se i crear un entorn de treball adequat. I si no són els nens, sempre hi haurà alguna distracció enmig!

La flexibilitat horària és de gran ajuda si has de treballar a l’estiu. Les persones que treballen en el nostre Coworking tenen accés les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Això és un avantatge si un dia has de treballar fins molt tard o simplement estàs inspirat i vols preparar una reunió important.

L’estiu pot ser un temps de relaxació i felicitat, però també pot ser una mica dur. Les altes temperatures poden provocar que el nostre ritme de treball es redueixi considerablement, però el nostre gran aliat és l’aire condicionat que fa que els nostres dies laborables siguin més suportables.

La ubicació del nostre coworking a Badalona és perfecta. Estem al centre de Badalona, en una zona molt ben comunicada amb diverses línies d’autobús que funcionen molt bé, i molt a prop de la parada de metro i tren.

T’imagines tancar l’ordinador a les 17:00, i anar directament a fer un passeig per la Rambla de Badalona? Molt més tranquil·la que la de Barcelona, et convida a que prenguis un gelat mentre camines tranquil·lament, desconnectant de la feina.

A més, estem a 5 minuts caminant de la platja, què més es pot demanar?

Moltes vegades hem aprofitat aquest avantatge juntament amb els nostres companys de feina, i hem quedat per anar a la platja. Com a bons matiners, solem quedar a les 7:30h a la platja per fer la primera capbussada del dia i esmorzar junts.

No podem queixar-nos dels restaurants que tenim a prop. De tant en tant també anem a menjar junts, i entre els restaurants que més ens agraden estan el Que s’hi cou, el Cafè de les Antípodes o el Fujitaka Teppan Okonomiyaki. Sempre fent equip!

Treballar en un espai de coworking a l’estiu et permet tenir més concentració, flexibilitat, comoditat i l’oportunitat de treballar i aprendre d’altres professionals. Què estàs esperant per a llençar-te a l’estil de vida Coworker?

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.