Les 7 Habilitats més demandades per les empreses

Les habilitats que més demanen les empreses

Vols saber quines són les habilitats que més demanen les empreses?

El treball i la forma de dur-lo a terme ha canviat a passes forçades en els últims anys. No només en l’augment del teletreball sinó també en les habilitats que les empreses busquen en els seus empleats.

 

 

L’IEBS Business School ha compartit les les habilitats que més demanen les empreses en l’any 2021, i us les compartim a continuació.

 

  • Resiliència

Ser capaç d’adaptar-se a situacions adverses i mantenir-se pacient, fort i calmat en un entorn de crisi. A més s’ha de saber de recuperar-se de situacions complicades per continuar avançant cap al futur. És un procés de competitivitat on la persona s’ha d’adaptar positivament a les situacions.

  • Pensament Crític

Ser analítics i curiosos ens ajuda a resoldre els problemes d’una millor manera.

  • Compromís

Estar compromès amb la visió, els valors i els objectius de l’empresa. D’aquesta manera estarem més motivats, concentrats, productius i millorarà la qualitat del nostre treball. És un factor que fa que els empleats s’involucrin tant amb la feina com amb els objectius i els valors de l’empresa.

  • Flexibilitat

Tenir una flexibilitat suficient per adaptar-se als canvis, utilitzar noves eines i adoptar i fomentar noves formes de treball.

  • Treball en Equip

És molt necessari demostrar la nostra capacitat de col·laboració amb els membres de l’equip. Això també facilita l’assoliment dels objectius, incrementa la motivació i estimula la creativitat.

  • Aprenentatge constant i independent

És important tenir la capacitat d’aprendre nous programes, tecnologies, sistemes i eines perquè les empreses funcionin i estiguin en constant evolució.

  • Habilitats digitals

Actualment és molt important ser proactiu per incrementar aquestes habilitats. Faciliten les noves necessitats, permeten desenvolupar una actitud crítica i activa cap a les tecnologies.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.