Nòmada Digital, que és i com treballa?

Els mitjans digitals i la tecnologia actual cada vegada ens proporcionen més facilitats per conciliar la vida personal amb el treball. Gràcies a les noves maneres d’entendre el treball hem donat pas a la figura de nòmada digital.

Si encara no coneixes el terme de nòmada digital, pot ser que aquesta entrada t’interessi.

Un nòmada digital és, bàsicament, aquella persona que només requereix internet per treballar, sigui com a freelance o com a treballador en una empresa. Aquest fet fa que li sigui possible dur a terme la seva feina mentre viatja o es trasllada a diferents llocs.

 

 

Un nòmada digital només necessita una bona connexió a Internet per poder fer el seu treball arreu del món. Aquesta figura decideix trencar amb la rutina d’anar a l’oficina cada dia i treballa gaudint de la flexibilitat horària i geogràfica.

Cada vegada són més les persones que decideixen sumar-se a aquesta moda convertint-se entreballadors digitals. Seguint aquesta tendència es pot aconseguir el mateix èxit que treballant des d’una empresa física.

Al nostre Centre de Negocis d’Espai114 tenim nòmades digitals allotjats de forma contínua. Seràs tu el següent?

Ser un nòmada digital et pot proporcionar grans avantatges:

  1. Viatjar i conèixer llocs increïbles sense la necessitat de demanar-te dies festius a la feina.
  2. Gaudir de flexibilitat horària, ja que tu mateix t’organitzes per poder entregar o fer el teu treball a temps.
  3. Incrementar la productivitat.
  4. Gaudir d’aquest estil de vida et farà ser més creatiu.

 

 

Com ser un nòmada digital?

És cert que no totes les empreses estan obertes a implementar aquesta tendència. Però, si tens ganes de començar aquesta aventura, només necessitaràs tindre unes quantes coses clares:

El primer de tot és que aquest concepte és una forma de vida. Si t’agrada viatjar i canviar de localització cada cert temps, aquesta és la millor opció per conciliar ambdues facetes.

A més no necessitaràs molts recursos, només un ordinador portàtil o una tauleta i una bona connexió a internet.

També hauràs d’adaptar els teus hàbits de viatge. Aquesta manera de viure no et dóna la llibertat d’estar tot el dia fora, sinó que hauràs d’organitzar-te per poder compaginar-ho amb la feina.

I, per últim, hauràs de ser molt organitzat per dedicar el temps necessari a planificar el teu treball, posar-te objectius i terminis.

 

 

Si tot el que t’hem explicat encaixa amb tu i amb la teva feina, i realment valores convertir-te en un nòmada digital, a Espai 114 et donem la possibilitat de domiciliar la teva empresa al nostre Centre de Negocis de Badalona.

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci. A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.