pròposits 2020 empresa èxit Badalona Espai114

Cinc propòsits clau per començar el 2020

Som al febrer i encara no t’has plantejat nous propòsits a l’inici de la nova dècada? Nosaltres t’ajudem.

És 2020, un any rodó, genial per plantejar-nos nous objectius que ens ajudin a aconseguir l’èxit! Per fer-ho, és important estar motivats, tenir actitud i paciència, ja que no tot ho podem assolir a curt termini.

Des d’Espai114 creiem que tenir uns quants propòsits establerts pot ser una ajuda per a millorar com a equip de treball. Per això et deixem un seguit de propostes que pots aplicar aquest 2020 per arribar l’èxit de la teva empresa:

1. Posada en comú. Després de cada jornada laboral, on sorgeixen diferents situacions i noves qüestions, és bo fer un anàlisi. La millor manera de fer-ho és reunir a tot l’equip els últims 10 minuts i posar en comú tots els incidents que hagin pogut sorgir per treure’n solucions o conclusions i així establir un pla d’actuació si tornen a succeir o prendre mesures per evitar-los.

 

2. Pauses actives. És veritat que per treballar bé s’ha de tenir ganes i motivació, però, també cal tenir energia. El rendiment d’un treballador depèn molt tant del seu estat anímic com del seu estat físic. És important i necessari fer una sèrie de pauses durant les hores de treball. Posant-nos en situació, si el treballador porta varies hores assegut davant l’ordinador, seria convenient fer una rutina d’exercicis de 5 minuts per activar el moviment de les cames, els dits i la vista, per exemple, ja que hauran estat les parts del cos que més s’hauran utilitzat. Aquí et deixem uns exemples.

 

3. Objectius grupals. Sabem que és important establir correctament els objectius per a després complir-los, però és encara millor estar tots satisfets durant aquest procés. Creant uns objectius comuns per a tot l’equip, podem aconseguir que els membres s’ajudin uns als altres i no hi hagin malentesos o altres situacions incòmodes creades per la rivalitat. Així aconseguirem un àmbit laboral més còmode.

 

4. Afterwork. La relació que es crea entre treballadors durant les hores de treball a l’empresa no és la mateixa que es dóna en situacions d’oci amb els amics. Normalment, els temes de conversa que sorgeixen no favoreixen que es creï un gran vincle entre els treballadors. Un gran propòsit pot ser realitzar cada mes o uns quants cops a l’any un afterworks; fer una trobada amb tots els companys i companyes de feina en un espai que no sigui l’oficina o el lloc de treball. Per exemple, la nostra Sala d’Espai114 és perfecte per dur a terme aquesta trobada i realitzar-hi diferents activitats per desconnectar del treball i crear un bon clima entre companys/es.

 

5. Coworking. Si ets autònom i treballes des de casa teva, sabràs que de vegades és complicat organitzar-se un horari concret per centrar-se en la feina i, si s’aconsegueix, sovint sorgeixen distraccions inesperades que fan molt complicat enfocar-se per complet en el que estem fent. La forma més senzilla i eficaç per solucionar-ho és treballar en un espai coworking. Aquest tipus d’espais et proporcionen totes les comoditats que necessites per desenvolupar la teva feina junt amb un ambient comú de treball que t’ajuda a concentrar-te en els teus projectes.

Podríem ampliar la llista amb molts altres propòsits per aquest any 2020, però creiem que aquests són uns objectius per augmentar el benestar dels treballadors que t’ajudaran a millorar el rendiment de la teva empresa.

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.