coworking badalona espai treball negoci autònom Badalona Espai114 centre de negocis business center

Coworking: la importància d’un bon espai de treball

Treballar en un coworking com el d’Espai114 a Badalona et proporcionarà totes les comoditats que et detallem a continuació.

El fet que treballis de forma senzilla, amb un ordinador en una taula, no vol dir que el que et envolti no tingui importància. Els dies es poden fer una mica llargs, perquè passem molt de temps en els nostres llocs de treball. És important poder estar en un espai agradable. Treballar en un bon entorn pot incrementar el nostre rendiment i millorar la nostra concentració. Aquí pots veure els 8 avantatges de treballar en un coworking.

Com s’aconsegueix que un espai sigui perfecte per a desenvolupar el teu treball?

coworking Badalona Espai114 Business Center

Organització i disseny

Encara que estiguis un parell d’hores concentrat a la pantalla de l’ordinador sense aixecar el cap, treballar en un espai de treball ordenat pot ser la diferència entre ser més o menys productiu. Cada persona té els seus gustos a l’hora de organitzar-se, però tots coincidim que un bon espai ha de tenir un disseny net, que els elements estiguin en harmonia amb l’entorn, el mobiliari ha d’estar correctament distribuït, etc.

 

coworking espai de treball compartit Badalona Espai114 centre de negocis centre
Llum natural

La il·luminació és un factor fonamental per a un espai de treball. Treballar en un espai amb llum natural també ens pot fer més productius i relacionar-nos millor amb els nostres companys. Una mala il·luminació pot tenir efectes sobre la capacitat de resolució de problemes o causar fatiga ocular, fins i tot pot afectar la nostra motivació. Sens dubte, la llum natural és indispensable per crear un ambient natural i agradable. Espai114 Coworking es troba a peu de carrer i el local és acristallat, de manera que tenim molt bona il·luminació.

 

Els millors serveis, a mida. sala de reunions Badalona Espai114 centre de negocis

Complements

Volem que els nostres coworkers comptin amb una àrea de treball agradable i que a més tingui les facilitats que ells necessiten. Una bona temperatura és clau a l’hora de treballar, i és que no és el mateix estar en un lloc on passem excessiva calor o fred, a treballar en un ambient amb la temperatura ideal, de manera que un sistema de climatització efectiu no pot faltar. I en una sala de reunions passa el mateix, és per això que a Espai114 disposem d’aire condicionat, tant en l’espai de Coworking, com en les oficines i sala de reunions, que a més disposa de projector, màquina de cafè i aigua. També en l’espai de Coworking hi ha una impressora, microones i una petita nevera per fer la vida dels nostres coworkers una mica més fàcil.

Sens dubte, la decoració, la llum natural i els complements adequats juguen un gran paper a l’hora de crear un bon ambient laboral, on ens sentim a gust i puguem ser productius. A Espai114 complim aquests punts; tu també disposes d’un espai de treball com el nostre?

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.