domiciliar empresa Badalona Espai114 centre de negocis business center

Per què domiciliar la teva empresa? Descobreix els avantatges de fer-ho en un Business Center

Has pensat en domiciliar la teva empresa?

Si ets autònom o emprenedor, ja deus saber que la teva empresa ha de tenir un domicili social i un domicili fiscal. Ara, si encara no tens clares les funcions de cada un d’ells, les detallem:

  • El domicili social és l’adreça del lloc on es desenvolupa l’activitat de l’empresa. Aquesta adreça és pública i es pot consultar al Registre Mercantil.
  • El domicili fiscal és l’adreça que constarà per a la relació de l’empresa amb l’Administració Tributària. Aquesta adreça no serà pública.

 

Les dues direccions poden o no coincidir, a l’hora que poden ser diferents de l’adreça comercial, que es el lloc on l’empresa es relaciona amb els seus clients i/o proveïdors.

 

Una vegada aclarits els conceptes, què és la domiciliació societària? Domiciliació societària de la teva empresa en un Business Center consisteix en adoptar l’adreça d’aquest mateix com a seu social i/o fiscal del teu propi negoci.

 

És fàcil esbrinar alguns dels avantatges de domiciliar el teu negoci en un Business Center:

  • Ubicar l’empresa en un lloc diferent del domicili personal o el domicili d’un altre possible negoci t’ajudarà a evitar els vincles comercials no desitjats.
  • Situar el domicili de la teva empresa en un lloc estratègic com és el centre d’una ciutat t’ajudarà a posicionar-te i t’aportarà prestigi.
  • Podràs rebre missatgeria i paqueteria durant l’horari comercial del Business Center.
  • Tindràs la possibilitat d’utilitzar algunes de les instal·lacions del centre com a sala de reunions per reunir-te amb els teus clients.

 

Si ja has decidit domiciliar el teu negoci en un Business Center, recorda que a Espai 114 t’oferim aquest mateix servei, amb el gran avantatge d’estar situats al centre de Badalona.

 

Un altre dels servei que també oferim és la gestió i administració de notificacions electròniques de la Seguretat Social, d’Hisenda i de la Diputació de Barcelona. D’aquesta manera controlem per a tu les notificacions que et poden arribar des d’aquestes diferents plataformes.

 

Et convidem a ens consultis sense compromís qualsevol dubte sobre les domiciliacions societàries, i també sobre el cost d’aquest servei.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.