coworking espai de treball compartit Badalona Espai114 centre de negocis business center

Els beneficis de treballar en el nostre coworking a Badalona

Treballar en un coworking està en auge. En ciutats com Badalona, amb un preu de lloguer molt elevat, cada vegada és més difícil disposar d’un espai propi. Però, amb aquest nou sistema en tendència, aconseguir un espai per desenvolupar la teva activitat serà molt més assequible i, a més, amb molts beneficis.

Vols conèixer 6 beneficis que t’aporta treballar en el nostre coworking? Segueix llegint!

  • Comoditat i concentració.

coworking espai de treball compartit Badalona Espai114 centre de negocis centre

Els espais professionals t’ajuden a organitzar la teva vida laboral i social creant una separació entre ells, augmentant l’eficiència del treball a més del teu confort i benestar. En el nostre espai podràs trobar totes les comoditats que necessitis i també l’aïllament que necessites per concentrar-te.

  • La localització.

Badalona Espai114 centre de negocis business center

La ubicació del teu negoci és molt important. Desenvolupar la teva activitat des de casa implica molts problemes més enllà dels del treball. Per aquest motiu, Espai114 està situat al centre de Badalona, a 10 minuts a peu de transport públic, línies d’autobús, metro i tren.

  • Networking.

En un coworking ple de professionals la teva agenda de contactes augmentarà exponencialment. A més, socialitzaràs i això l’ajudarà a mantenir un millor ambient de treball. En el nostre coworking trobaràs professionals de diferents sectors amb els quals podràs crear sinergies beneficioses.

  • Actualització.

El nostre espai de coworking afavoreix la creativitat. La innovació i l’intercanvi d’informació entre professionals t’ajuden a mantenir-te al dia i actualitzat.

  • Imatge de marca.

L’espai modern, formal, professional, tecnològicament equipat i estèticament dissenyat del nostre coworking ajudarà a la teva empresa a millorar la seva imatge de cara a clients o proveïdors. A més, a Espai114, t’oferim una gran sala multifuncional on podràs realitzar reunions o esdeveniments.

  • Crea el teu propi horari.

El nostre coworking està obert 24h/7 dies a la setmana, de manera que tindràs un horari flexible i adaptat a les teves necessitats.

 

Un cop analitzats tots els avantatges, t’ atreveixes a unir-te al nostre coworking i donar-li a la teva empresa l’empenta que necessita? Millora la teva vida laboral i facilita la teva vida social, amb un perfecte espai de treball amb les millors instal·lacions.

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai114 junts formem un equip; Volem inspirar-te i acompanyar-te.