coworking Badalona Espai114 centre de negocis business center

Coworking multicultural

Una de les característiques més notòries dels Coworking és la diversitat de perfils que els utilitzen. I no sols fem esment als tipus de professionals, també ens referim a la procedència d’ells.

Treballar en un ambient multicultural ens pot ajudar a enriquir-nos culturalment i a millorar notablement els següents aspectes:

  • La comunicació: Normalment en els espais de Coworking es parlen diferents idiomes, això pot ser una oportunitat per als que vulguin aprendre un idioma estranger o millorar-lo si ja tenen una base.
  • Tolerància: Treballar amb persones de diferents nacionalitats ens ajuda i ensenya a tenir respecte cap a la diversitat. Tenir tolerància en aquests casos ens ajudarà a que les nostres relacions laborals siguin millors i més fluides, respectant les creences o les opinions dels altres.
  • Aprendre coses noves: Treballar al costat de persones d’altres països ens permet aprendre coses noves contínuament. Això és així en el professional i personal. Per això és una oportunitat de creixement constant, pel mer fet d’estar en contacte amb persones que han viscut el que nosaltres desconeixem.
  • La creativitat: està molt lligada a la comunicació, aprendre coses noves i tenir la ment molt oberta. Si tens ganes d’aprendre sobre altres cultures, seràs més receptiu a l’hora d’entendre els seus valors i això et permetrà estimular la teva creativitat.

 

Definitivament treballar en un ambient multicultural és molt important a l’hora d’avançar professionalment; ens fa ser persones més tolerants, respectuoses i ens enriqueix en tots els sentits. Per aquest motiu els espais de Coworking tenen un valor afegit, i a Espai114 som testimoni d’això!

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.