Ens acomiadem del 2020

2020 ha estat un any, com a mínim, diferent, que ens ha afectat a tots en major o menor mesura i quedarà gravat en les nostres memòries. No obstant això, podem dir que donada l’adversitat, hem crescut com a persones i en molts moments hem tret el nostre costat més humà i solidari.

Des d’Espai114 volem agrair a totes les empreses que col·laboren i treballen amb nosaltres, per aportar cadascuna d’elles alguna cosa especial al nostre Business Center i fer d’aquest un lloc molt millor.

Tothom ha passat els suus altibaixos al llarg de l’any, tant a nivell personal com professional, però això ens porta a seguir endavant, créixer i aprendre dels nostres errors. És per això que preferim quedar-nos amb els petits moments de llumque ha hagut en aquests mesos i amb les experiències i ensenyaments que hem guanyat, abans que amb els moments més foscos.

 

Propòsits per al 2021

Si estàs considerant comerçar el 2021 d’una manera diferent, donar una empenta al teu projecte o reenfocar-lo, t’oferim la nostra ajuda per aconseguir-ho.

Pots unir-te al nostrecoworking o a una de les nostres oficines privades, llogar la nostra sala polivalent o contractar els nostres serveis de consultoria empresarial. Et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres i demanar-nos la informació que necessites.

A Espai114 t’ajudarem a potenciar tots els aspectes del teu negoci i tindràs l’oportunitat de conèixer altres emprenedors com tu amb els quals compartir experiències, aprendre i fins i tot formar sinergies.

 

Volem que aquest any que ve sigui més planer per a tothom, que comencem a guanyar terreny a la COVID-19 i puguem recuperar la salut i l’economia col·lectives.

L’equip d’Espai114 us desitja unes bones festes i una feliç entrada al 2021!

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai 114 junts formem equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.