business center

Què és un Business Center

En cas que encara no sàpigues amb certesa què és un Business Center, avui t’ho explicarem.

Un centre de negocis o Business Center és un lloc que ofereix espais de treball privats i serveis complementaris per a empreses, perquè puguin dur a terme la seva activitat professional amb èxit.

És un centre de treball on conviuen empreses de diferents sectors.

 

Estalvia temps i diners

Els Business Center ofereixen contractacions més flexibles que les oficines tradicionals. Amb un únic pagament del lloguer de l’espai, l’empresa no ha de pensar en res més, el centre s’encarrega de la resta: despeses d’aire condicionat, subministraments, neteja, manteniment, recepció… Podeu veure la comparació entre llogar una oficina tradicional i llogar un espai en un centre de negocis a aquesta entrada antiga.

 

A més, les empreses poden externalitzar tasques, estalviant temps. Els centres de negocis disposen de serveis com recepció de correus, paquets, atenció a la visita, missatgeria, secretaria, etc.

 

business center sala reunions

Flexibilitat i espais de treball

En el nostre espai tens disponibilitat de la teva oficina o coworking les 24 hores del dia i tots els dies de l’any.

A més de la flexibilitat pel que fa a l’adaptació i evolució del teu treball. Pots passar d’una taula de coworking a una oficina privada o simplement domiciliar la teva empresa a la nostra adreça. A més, disposes d’una sala polivalent per hores per reunir-te amb els teus treballadors o clients.

Pots decidir el tipus d’espai i el temps que el necessites.

 

Imatge

Ubicació clau, en el nostre cas al centre de Badalona, perquè les empreses projectin una imatge més professional i així donar més visibilitat al teu negoci i una bona comunicació. Això farà que la teva imatge es vegi afavorida.

 

Consultoria

Aquest Business Center, al mateix temps, és una consultoria empresarial. Lladó Grup Consultor és una consultoria consolidada, creada el 1955, que compta amb altres instal·lacions diferenciades i es troba a poques illes del nostre espai. Aquí pots rebre assessorament laboral, fiscal i jurídic sense haver de contractar aquest servei en un altre assessoria fora de la teva oficina.

 

centre de negocis segur

Centre de negocis segur

Aquest 2021 seguirà marcat per la pandèmia de COVID-19. Les empreses s’han d’adaptar ràpidament als canvis i assegurar l’espai dels seus treballadors. És per això que vénen treballadors d’empreses a treballar a distància. Nosaltres procurem la seguretat dels nostres clients, amb sistemes de protecció entre ells i mesures sanitàries.

 

SERVEIS QUE OFERIM A ESPAI 114:

Coworking

Oficines privades

Domiciliació empresarial

Sala de reunions

Solucions financeres

Consultoria

Formació contínua

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.