establecer negocio

Cost d’establiment d’un negoci

Quin és el cost d’establir un negoci? Abans d’invertir el primer euro en el teu futur pla de negoci planifica tota la inversió que suposarà. A més, podràs veure com et pots finançar en aquest post que vam escriure al blog.

Segons el diccionari Expansión, els costos d’establiment d’un negoci són aquells que són precisos per a la creació de l’empresa i per a l’inici de les seves activitats, associades a la posada en marxa d’una activitat comercial o industrial (com ara estudis, traspassos, marques o patents), i que es realitzen com un bé de l’empresa.

 

Previsió de resultats

Quant podries vendre en un mes? Des d’Espai114 t’ajudem amb les nostres eines d’emprenedoria,on podràs trobar el pla de negoci que t’oferim de forma gratuïta.

 

establir empresa

 

Detallant despeses

Volem enumerar les despeses reals per començar amb un negoci. Els elements que generen més costos fixos són els d’un local i en recursos humans.

Les despeses del local inclouen un contracte d’arrendament periòdic, els dipòsits del mateix, les obres de condicionament amb el projecte d’obra, el mobiliari, les despeses relacionades amb el manteniment del local: subministraments d’aigua, electricitat, telèfon, neteja i manteniment. També hauries de tenir un ordinador, un software per poder treballar, un TPV i un lloc web o botiga online… això s’uniria a un servei informàtic. Invertir en una assegurança i un sistema d’alarma t’estalviarà molts mals de cap. Quan comences un negoci també has de pagar llicències municipals, taxes i impostos.

Pel que fa a les despeses en recursos humans, hauràs de pressupostar nòmines i primes, en funció del nombre de treballadors que tinguis, a més de les despeses dels autònoms i de la contractació d’assessorament jurídic/laboral/fiscal. També s’han de tenir en compte els viatges i les dietes.

A tot això hauràs d’afegir les despeses de serveis bancaris i despeses financeres com targetes de crèdit, o un vehicle o vehicle per a l’empresa, ja sigui de lloguer o propi.

Després de tota aquesta gran inversió, no podràs ignorar altres tipus de despeses pròpies de la teva activitat, compra d’estoc, serveis de missatgeria, logística…

 

Posa’t en situació

Gràcies al business plan del qual hem parlat abans, pots fer un pla de viabilitat i pressupostar quins seràn els teus ingressos el primer any, fins i tot els propers 3. La clau per visualitzar el teu negoci és conèixer les teves despeses fixes i variables, com et finançaràs, com i quan cobraràs, etc.

 

establir negocis

 

Llogant un espai al nostre Business Center estalviaràs moltes d’aquestes despeses i sobretot part del teu temps en la contractació de subministraments, la renovació d’un local o la compra dels mobles. Tens l’opció de llogar una taula en el nostre coworking per iniciar la teva activitat, o si tens més d’un, o el teu negoci ho requereix, una oficina privada.

 

Tens ja clar el cost de’establiment d’un negoci?

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai114 junts formamem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.

1 resposta

Els comentaris estàn tancats.