landing page

Landing page: què és i per a què serveix?

Una landing page és una pàgina dins d’un lloc web que està específicament desenvolupada per convertir els visitants en leads o clients potencials per mitjà d’una oferta o un reclam determinats. Normalment té un disseny senzill amb la informació justa i necessària per enganxar al visitant, a més d’un formulari amb el que aconseguir-ne les dades de contacte.

 

Per què és important?

Oferint un servei o producte de valor atractiu per l’usuari, aquest pot estar disposat a deixar-nos la seva informació a través del formulari, que més endavant podrem utilitzar per posar-nos en contacte amb ell, conèixer les seves necessitats específiques i oferir-li el nostre servei. A més, podem afegir al formulari l’opció de rebre les nostres futures newsletters on podrà conèixer més contingut de la nostra empresa que pot ser del seu interès.

 

Com funciona una landing page?

L’usuari arriba a la nostra web a través d’un “call to action” o crida a l’acció. Pot haver-nos trobat en una cerca al buscador, a través de xarxes socials, etc.

Un cop accedeix a la landing, hi troba tota la informació sobre la oferta o el reclam en concret, com poden ser un descompte, un pack o el llançament d’un nou producte. Si la informació que li oferim li sembla interessant, omplirà el formulari on ens deixarà la seva informació: nom, telèfon, email…

 

Que ha de contenir una landing page?

Els continguts necessaris són:

– Informació breu i directa de l’oferta o reclam.

– Formulari de contacte amb la corresponent política de privacitat.

– Una pàgina de “Gràcies” a la que redirigir al visitant un cop hagi emplenat el formulari. Aquest ens ajudarà a obtenir dades analítiques sobre la procedència i el comportament dels leads

– Tot això englobat en un disseny atractiu i, sobretot, responsive perquè es visualitzi correctament des de tot tipus de dispositius.

 

Alguns continguts complementaris que són interessants:

– Petita informació sobre la nostra empresa per situar al visitant.

– Afegir testimonis per verificar la veracitat de la marca/producte.

– Casella d’inscripció a la nostra newsletter.

 

A continuació pots veure un exemple d’una landing page.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.