comida para llevar a la oficina coworking Badalona Espai114 centre de negocis business center

Tuppers i coworking!

 

Amb el retorn a la rutina després de l’estiu també torna el trencaclosques de preparar el menjar per portar cada dia a l’oficina o coworking o, en el seu defecte, menjar cada dia amb la despesa que això comporta i el consegüent desajustament en el nostre menjar. Perquè ja sabem que al restaurant acostumem a demanar el que ens ve més de gust en lloc del que el nostre cos necessita.

 

Preparar el nostre propi menjar per emportar al treball només ens dóna avantatges; és més econòmic, més saludable i ens permet crear una rutina seguint pautes dietètiques més definides.

 

És per això que avui us expliquem com organitzar-vos en la preparació del menjar, i us oferim un menú setmanal amb el qual no haureu de preocupar-vos per improvitzar cada dia i amb el qual us assegurem que mengeu bo i saludable de dilluns a divendres.

 

A més, perquè sigui encara més fàcil, et recomanem que en un mateix dia, el diumenge, per exemple, preparis la majoria dels plats que portaràs a l’oficina perquè l’esforç que hagis de fer durant la setmana sigui mínim.

Aquest mètode de planificació tant útil avui en dia es coneix com Batch Cooking i t’ajudarà a estalviar molt de temps i energia.

 

Com organitzar un menú setmanal?

 

Per preparar els tuppers setmanals correctament, hem de tenir en compte els següents aspectes:

  • Si és possible, hem d’evitar repetir receptes. Un menú que no canvia pot fer que deixis d’incloure els tuppers en la teva dieta. Tracta de preparar menjars variats que incloguin tots els nutrients necessaris. Això significa que els nostres plats han d’incloure pastes, arrossos, cereals o llegums, acompanyats de carn, verdura o peix.
  • La presentació importa. El menjar entra pels ulls i, si es apetible i atractiu, serà més fàcil que mengem a gust.

 

Per a l’elaboració del següent menú hem seguit el mètode del plat. D’acord amb aquest mètode, per a que un àpat sigui equilibrat ha d’estar format per un 50% de verdures,un 25% de proteïna i el 25% restant de carbohidrats. Partint d’aquesta base, a continuació us proposem 5 menjars equilibrats que podreu emportar-vos fàcilment en tuppers a l’oficina:

 

DILLUNS Graellada de verdures (espàrrecs, pebrots, albergínia…) + Hummus + Arròs
DIMARTS Amanida + Salmó a la planxa + Patates especiades al microones
DIMECRES Saltejat de bolets + amb pollastre + Pasta al pesto
DIJOUS Crema de carbassó amb patata+ Remenat de gambes
DIVENDRES Amanida de llenties amb arròs integral

 

 

A més, emportar-te uns quants fruits secs (fruits secs, ametlles, pistatxos…) o alguna peça de fruita fresca t’ajudarà a completar el teu àpat. I finalment, no t’oblidis d’acompanyar-ho amb molta aigua!

 

Cada cop són més les persones que preparen menjar per emportar a l’oficina, i després de llegir aquests consells esperem que tu sigui un d’ells. Encara menges fora, o ets dels que es porten el menjar al coworking?

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

 

A l’Espai 114junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.