Coliving y coworking

Coliving: més enllà del coworking

La forma en què ens relacionem amb el nostre treball evoluciona i cada vegada ho fa més ràpid. Per descriure aquests canvis, dia a dia, es creen nous conceptes que ens ajuden a definir-los. L’últim concepte en arribar al món del treball es diu coliving. Estretament relacionat amb el coworking i seguint la mateixa línia, busca conviure i compartir espais tant de treball com de vida social.

 

Aquest nou fenomen residencial, que prové de Silicon Valley,ja s’ha començat a desenvolupar al nostre país. L’entorn per a la creació d’aquest nou model de vida es va generar reunint dues situacions en un mateix enclavament: una gran escassetat d’habitatge disponible i una multiplicació de l’arribada de joves professionals.

 

coliving

En què consisteix el coliving?

Funciona d’una forma molt semblant al conegut coworking,però s’estén més enllà de l’ambient de treball. Es tracta d’habitatges degudament equipats i convertits per oferir un ambient de treball còmode i que, al mateix temps, ofereixen totes les comoditats (o més) d’una casa tradicional.

 

Aquestes cases són compartides per joves professionals que habitualment estan especialitzats en un mateix sector. Això genera una retroalimentació entre les seves experiències laborals i vitals, de manera similar al que succeeix en el coworking.

 

Així, les persones que viuen en el mateix coliving es converteixen en companys de feina, d’oci i de llar.

 

 

En aquestes cases es poden trobar tot tipus de zones comunes d’un habitatge habitual, com ara cuina, menjador i bany, i tot el necessari per a una vida social plena,com a zones d’oci, piscina, etc. A més, i el més important, estan equipats amb una zona per a la vida laboral,on hi ha tot el necessari per desenvolupar l’activitat mentre interactuen amb altres professionals.

 

El coliving és una interessant opció per a considerar si estàs buscant un habitatge assequible, mentre que necessites un espai de treball i estàs obert a compartir i interactuar amb altres col·legues de professió.

 

D’altra banda, si el que necessites és només un lloc en el qual poder desenvolupar la teva activitat, dotat de tot l’equipament necessari i també amb la possibilitat de fer networking, la teva elecció ideal és el coworking. Aquí pots informar-te sobre el nostre espai de coworking.

 

Coworking

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai114 junts formem un equip; Volem inspirar-te i acompanyar-te.