Alquiler de local

Diferència econòmica entre local de lloguer i business center

Quan donem el pas per crear el nostre negoci en un lloc físic, podem optar per diverses opcions. La primera que se’ns acudeix és un local de lloguer convencional. Però, i si t’instal·les en un despatx propi dins d’un business center?

 

A continuació us donarem algunes raons per escollir un o altre.

Entre l’opció de local tradicional i l’opció de despatx al business center, ambdues possibilitats podrien ser bones, però has de conèixer la flexibilitat i alternatives que ofereix un centre de negocis com el nostre.

 

Quins avantatges tenim en un local de lloguer

Contractar un lloguer convencional d’un local té els seus avantatges. Tindràs més tranquil·litat i autonomia, ja que en un business center les zones comunes són compartides i gairebé sempre hi haurà empresaris treballant en elles. Això pot ser un avantatge… o no. A nosaltres ens agraden les sinergies que es generen entre els nostres clients.

D’altra banda, la ubicació del lloc serà escollida per tu, segons la demanda de la zona on busquis, tot i que els centres de negocis solen estar molt ben situats.

L’espai es pot acomodar des de zero, al teu gust i distribuir-lo de la manera que et sigui més còmode.

Un altre tema interessant i a tenir en compte és el tipus de contracte i el que això comporta. Serà un contracte a llarg termini, no gaire flexible. Això suposa un augment en la despesa, ja que si necessites canviar d’espai abans de l’estipulat, hauràs de pagar una “sanció”.

Despatxos Espai 114 lloguer de local

Què podem trobar en un business center

El tipus de contracte que oferim és molt flexible. Contracte d’1 mes, amb pròrrogues també mensuals i cancel·lables amb un preavís de 15 dies i sense penalització. I només un mes de fiança! Això t’aporta una llibertat sense parangó.

Si el seu negoci entra en una crisi sobtada, tindràs cintura suficient per abandonar una infraestructura flexible. Per contra, si el teu negoci creix i prospera, podràs afrontar els canvis de manera ràpida i immediata.

En un centre de negocis trobarà despatxos, espai de coworking, sales de reunions polivalents, servei de videoconferència o de domiciliació d’empreses… fins i tot hi pot haver un punt de recepció de clients, missatgeria i servei de paqueteria o atenció telefònica.

A més hi ha centres de negocis, com Espai 114,que a més de tot això t’ofereix un valor afegit, un plus de personalització, de disseny, una ubicació perfecta al centre de Badalona, servei de consultoria empresarial i mantenir networking amb altres empreses de diferents nacionalitats i sectors…

 

Què guanyem, què estalviem

La inversió inicial per a un local tradicional és molt alta en comparació amb la d’un despatx d’un centre de negocis. Vegem per què:

Contractar una oficina de lloguer en un centre de negocis ens estalviarà rebuts,com ara els de subministraments d’aigua, electricitat, Internet… També serveis com la neteja, la seguretat i fins i tot ja tindrem inclòs el mobiliari essencial.

En canvi, en un local de lloguer hem de donar d’alta els subministraments, contractar-los i també estar pendents de les factures. També hem de condicionar-lo amb els mobles pertinents i contractar tots aquells serveis que siguin necessaris.

estalvia en un local de lloguer amb business center

 

En el següent quadre us mostrarem les despeses bàsiques que cada negoci té cada mes i com es reflecteixen en el lloguer d’un local convencional i en el lloguer d’una oficina en un business center, en aquest cas el nostre, Espai 114:

 

A més, estalviarem el temps que implica buscar i contractar aquests serveis individualment, la despesa mensual i ens oblidarem de tot allò que ens distreu de la nostra activitat principal. Ho tindrem tot inclòs en una única quota mensual.

 

Oficines de lloguer a Espai 114

En el nostre business center disposem de despatxos per a 2 i 4 persones. Per exemple, els despatxos de 2 persones disposen de dues taules amb els seus calaixos, 2 cadires de treball i 2 armaris encastats. A més disposem de font d’aigua mineral i aire condicionat amb bomba de calor privada i altres serveis que facilitaran la feina com fibra òptica d’alta velocitat, hores mensuals incloses en sala de reunions, servei d’impressió, etc. I perquè no haguem de pensar en res més, servei de neteja i assegurança d’articles personals.

Cada despatx disposa d’una xarxa privada d’Internet, un cablejat específic i exclusiu, que incrementa la privacitat i seguretat de les dades que cada client gestiona en el seu dia a dia.

Una cosa a tenir en compte del nostre espai és que està disponible les 24 hores del dia, 365 dies a l’any.

Si contractes amb nosaltres la teva oficina podràs domiciliar fins a 3 societats a la nostra adreça al carrer Francesc layret 114, 08911 Badalona.

 

Centre de negocis local de lloguer

Cadascú de nosaltres sap què és el millor per al seu negoci, nosaltres et donem alguna clau. Contacta amb nosaltres i t’atendrem amb professionalitat.

En un proper post en aquest blog parlarem sobre el cost d’establiment d’un negoci.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai114 junts formamem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.