desconectar del trabajo

Desconnectar de la feina a les vacances

Per fi arriba aquest moment de l’any tan desitjat per tots, les vacances,en què esperem trobar tranquil·litat absoluta i gaudir al màxim amb la gent del nostre entorn i desconnectar de la feina.

Però, segons una enquesta realitzada per Adecco sobre la desconnexió de la feina durant les vacances, el 39,3% de la població al nostre país no ho aconsegueix.

Si tu ets un d’ells i, allà on siguis, has d’agafar el telèfon o contestar missatges de correu i al final no pots desconnectar, aquest text t’interessa.

Les vacances són cada vegada més necessàries per a la nostra salut, tant física com mental. Avui en dia vivim en un món on l’estrès és la norma, corrent d’un costat a l’altre i amb el cap en mil coses diferents. Per tant, unes setmanes de relaxació són totalment merescudes.

 

feina a les vacances

A continuació, et porte quatre consells per desconnectar al 100%.

 

  1. Acabar-ho tot abans de començar les vacances

Pot ser que els dies abans d’anar de vacances, ja només pensis en això. Però rendir al màxim fins a l’últim dia i no deixar cap feina a mitges, és la millor opció. Això farà que durant les teves setmanes fora aconsegueixis tenir la ment en blanc i desconnectar de la feina.

 

  1. Adéu al correu electrònic

A la majoria de nosaltres, el fet de no respondre a un correu electrònic se’ns fa molt difícil. Ens sap greu o pensem “no em costa res i només trigo un minut”. Això és cert, però tots som conscients que la safata d’entrada sempre està plena, de manera que un minut multiplicat per 20 mails o més, fa que la teva ment segueixi a l’oficina una bona part del dia.

 

  1. Canvia els teus hàbits

Durant tot l’any, et despertes a la mateixa hora i fas exactament la mateixa rutina. A la teva ment li farà bé canviar d’aires, fer coses poc habituals. Aprofita per tenir més cura de tu mateix i comprar-te algun que altre caprici.

 

  1. Compartir és viure

Aquesta frase tan escoltada és la clau del nostre objectiu de desconnexió. Compartir el temps amb els nostres éssers estimats i amics que no tenim l’oportunitat de veure amb freqüència és crucial per desestressar-nos. Si ens ve de gust, podem tenir uns dies per a nosaltres mateixos, però és molt important enfortir les nostres amistats i gaudir el doble construïnt records únics que ens faran oblidar el treball.

 

Desconnectar de la feina

 

Si, malauradament, aquest estiu no et pots permetre el luxe de deixar de treballar o si ja has acabat les teves vacances, et recomanem llegir aquest post sobre els beneficis de treballar en un coworking a l’estiu.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.