La sala de reunions que més s’adapta a tu

En diverses ocasions hem parlat del coworking i dels beneficis de treballar en un coworking com el nostre a Badalona,però avui ens centrarem en el nostre espai polivalent, la sala de reunions amb capacitat per a 20 persones. Us expliquem com és i per què és tan interessant.

La Sala està situada a la planta baixa del nostre local Espai 114. El seu espai diàfan està especialment dissenyat per oferir diferents funcions i adaptar-se als canvis i a tot tipus de necessitats.

Gràcies al seu gran espai, la distància interpersonal es pot mantenir correctament, respectant així les mesures de seguretat tan necessàries en aquesta situació.

 

Les possibilitats de la Sala són moltes, per això l’anomenem la nostra sala polivalent. Podem utilitzar-la per celebrar reunions de negocis amb tot tipus d’equipament. Hi hem organitzat trobades, xerrades i també ha sigut utilitzada per impartir cursos de tot tipus d’especialitats. Es pot reservar per a esdeveniments i fins i tot per celebrar afterworks després d’una llarga jornada.

 

Sala de reunions

 

No oblidem que la sala de reunions està equipada amb projector, sistema de videoconferència, WiFi, cafetera, servei de càtering i tot tipus de mobiliari per organitzar l’esdeveniment que tinguis en ment.

Et donem l’opció de llogar exclusivament l’espai de La Sala, o llogar tot l’espai disponible, és a dir, les dues plantes de l’Espai 114. Ens adaptem a les teves necessitats en funció del nombre de persones o del tipus d’esdeveniment que planeges organitzar. Parlat i acordem l’opció que s’ajusta més a tu.

Aquí hi trobaràs més informació sobre La Sala i també petit formulari perquè ens facis saber què necessites i com et podem ajudar.

 

Reunions

 

En el nostre últim post hem parlat de flexiworking, dels seus avantatges i de tot el que has de saber-ne. Fes clic aquí si estas interessat en informar-te.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.