espacio laboral

Separar l’espai laboral del personal

Si el teu espai de treball és el mateix que el personal, pot ser que tinguis la sensació d’estar a casa tot el dia. Si el treball et fa passar tot el dia al lloc on vius, avui t’expliquem per què és important que separis el teu lloc de treball de casa teva.

Per començar i el més important, la desconnexió. Si treballes en el mateix lloc on desenvolupes la teva vida personal, mai pots deixar de pensar en el treball. És molt important desconnectar de la teva vida laboral una vegada que acabes la teva jornada. Tenir un horari fix t’ajudarà a separar el treball de la teva vida privada.

Si surts de casa teva, també milloraràs la productivitat. Aixecar-te i preparar-te per anar a treballar augmentarà la teva disposició a treure el màxim profit del dia. Pel contrari, quedar-te et provocarà distraccions inevitables i et temptará a ocuparte en coses com netejar la casa o arrasar amb la nevera.

 

Una altra raó per fer-ho és ampliar el teu cercle i tenir més oportunitats de descobrir nous llocs i persones que et poden aportar coneixements i experiències. A llarg termini, poden convertir-se en nous clients o sinergies empresarials beneficioses per al teu negoci.

D’altra banda, deixar física i mentalment el teu lloc de residència t’obligarà a mirar el món exterior, renovant els teus pensaments i idees i afavorint la teva capacitat imaginativa i creativa.

 

coworking badalona

Un lloc perfecte per traslladar la teva àrea de treball és un coworking.

Són espais específicament dissenyats per al desenvolupament de l’activitat laboral i totalment equipats a aquest efecte. En un coworking,professionals de diferents sectors, tant autònoms com ocupats, comparteixen el mateix espai per desenvolupar cadascuna de les seves funcions laborals.

El nostre Coworking a Badalona t’ofereix totes les comoditats que puguis necessitar i posa a la teva disposició una àmplia varietat de serveis complementaris especialitzats en autònoms, microempreses i PIMES. Tindràs tots els avantatges d’un espai de treball per a tu, juntament amb els beneficis d’estar ubicat al Business Center d’Espai 114.

Et convidem a visitar les nostres instal·lacions, provar-les i trobar finalment l’espai professional que necessites.

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.

A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.