despatxos al centre de badalona

Despatxos a Badalona: Espai 114

A Espai 114 disposem de servei de lloguer de despatxos a Badalona des d’octubre del 2017. Aquest espai complementa el coworking d’una manera idònia. El primer pas per a un emprenedor sol ser una taula de coworking i, quan el seu negoci evoluciona, pot optar per ampliar el seu espai de treball i passar a llogar un despatx. No vol dir que un emprenedor no pugui entrar directament a tenir el seu propi despatx, això sol ser el més habitual.

El projecte dels despatxos a Espai 114 ha estat un perfecte complement al nostre Coworking, podent incrementar el nombre d’empreses i professionals, els quals es poden beneficiar mútuament d’un espai de treball comú, networking, i de tots els serveis que Lladó Grup ofereix als seus clients.

D’aquesta manera, hem aconseguit fidelitzar uns clients de gran valor que ens ajuden a fer d’Espai 114 un lloc per a tot tipus d’empreses, on la nostra prioritat és facilitar el seu creixement i futur, especialitzant-nos en PIMES, micro-PIMES i professionals independents.

despatxos badalona

Disposem de cinc despatxos a Badalona, privats i completament equipats, amb capacitat de treball per a 2 persones. Són despatxos oberts, exteriors i amb molta lluminositat, convertint-los en un espai perfecte per el treball diari.

Cada despatx està equipat amb:

– Dues taules, dues cadires, dos books, dos armaris.

– Aire condicionat individual amb bomba de calor.

– Subministraments (aigua, llum, aire condicionat).

– Internet (fibra òptica per cable i Wi-Fi).

– Disponibilitat 24/7. Entreguem una clau i pots entrar i sortir quan vulguis.

– Assegurança contra robatori.

– Ús de la sala de reunions.

– Impressora CANON multifunció.

– Servei de neteja.

– Recepció.

– Domiciliació de fins a 3 societats

– i altres….

Els nostres clients gaudeixen de l’ús de la Sala d’Espai 114, la domiciliació societària i poden completar els serveis amb assessorament financer i consultoria legal, laboral i fiscal de Lladó Grup Consultor.

 

la sala de reunions

La tarifa del lloguer de despatxos inclou una bossa de 10 hores mensuals a la Sala de reunions. És un espai diàfan dissenyat especialment per assolir funcions diverses, i adaptar-se als canvis i a tot tipus de necessitats. Es pot utilitzar per fer entrevistes, reunions, xerrades, formacions. La nostra sala s’adapta al nostre client.

També tenen l’opció de domiciliar la seva empresa a Espai 114. Estaran domiciliats en una adreça de prestigi al centre de Badalona, donant al seu negoci la imatge, serietat i confiança que volen projectar.

Quan els nostres clients domicilien la seva empresa al nostre Business Center poden rebre visites dels seus clients i rebre missatgeria i paqueteria durant l’horari comercial del Business Center. També podem ajudar-los a donar més visibilitat a la seva Marca a través de les pantalles del nostre Business Center i la nostra Web.

Si estàs buscant un lloc on treballar i encara no et decideixes, pots contactar amb nosaltres i tancar una visita a les nostres instal·lacions. Les podràs veure i conèixer-nos. Aquesta entrada més antiga et pot inspirar: Diferència econòmica entre local de lloguer i business center

 

Som el Business Center de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci.
A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.