vacances

Vacances: com desconectar de la feina

Com cada any, l’arribada de les vacances suposa una oportunitat per desconnectar de la vida laboral diària.

 

Tot i que aquesta època suposa per si mateix un descans per a la majoria, hi ha persones incapaces de desconnectar totalment. Aquesta dificultat ve donada perquè no poden trencar la dinàmica d’estrès i alerta en què es troben al seu dia laboral.

 

Per poder desconnectar completament de la rutina i conciliar la vida laboral amb la personal durant aquestes vacances, et donem 3 consells fonamentals i efectius:

 

1. Deixar la feina planificada: Algunes persones pateixen ansietat per les tasques que han deixat sense acabar abans de les vacances o simplement senten angoixa per saber què faran quan tornin a la feina. Per evitar preocupacions, podem fer una breu planificació de les tasques que haurem de fer a la tornada, de manera que puguem posar-nos en context quan arribi el moment.

 

2. Aïllar-te de les tecnologies: Els dispositius electrònics poden causar-te malestar físic, com mals de cap o envermelliment dels ulls. Aprofita aquests dies per trobar-te en el teu millor estat físic, descansar i tenir energia per gaudir de les planes d’estiu. A més, si treballes amb tecnologia, deixar descansar els teus ulls de les pantalles serà beneficiós.

 

3. Passar temps amb familiars i amics: Les persones que estimem són una font de teràpia per a nosaltres. Passar temps de qualitat amb els nostres éssers estimats, com la família i els amics, ens ajuda a desconnectar mentalment de la feina i ens anima durant les vacances. No hi ha res com fer planes o sortir a gaudir d’activitats divertides durant l’estiu en bona companyia.


Recorda que el descans i la desconnexió són importants per recarregar energies i gaudir plenament de les vacances. No et preocupis per la feina durant aquest temps i permet-te relaxar-te i gaudir de cada moment. Bones vacances!

 

Som el Centre de Negocis de Badalona, per donar visibilitat i possibilitats al teu negoci. A Espai 114 junts formem un equip; volem inspirar-te i acompanyar-te.